- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
üzenetére
Nem benzines de hasonló rejtéjes hiba nálam is volt. Nekem a harmadik diesel injektor dobott egy olyan hibát (megemelkedett résolaj visszaáromlás) Olyankor vészüzem módba tette magát az autó és csak újraindítás után tért magához. Csak a nejemnél produkálta ezt a hibát, nálam nem
Gépre tettem, kiütöttem a hibát, egy két próbakőr és újra chekoltam, de semmi hiba
Többször manuálisan, 300ml -is hiteles fecskendókkel megmértem a résolaj visszaáromlást, az injektoroknál. De határon belül minimális volt az eltérés. A gázolajszűrőt évente 20 ezrenként az olaj cserénél cserélem. De lehet hogy a japanpartos szűrőben gyárilag volt valami mikroszenny és az okozta a gondot. A lényeg, meguntam és adtam a verdának két Spuri beöntést 🩸
Ez már két éve volt, azóta nem volt ilyen hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gépre tettem, kiütöttem a hibát, egy két próbakőr és újra chekoltam, de semmi hiba
Többször manuálisan, 300ml -is hiteles fecskendókkel megmértem a résolaj visszaáromlást, az injektoroknál. De határon belül minimális volt az eltérés. A gázolajszűrőt évente 20 ezrenként az olaj cserénél cserélem. De lehet hogy a japanpartos szűrőben gyárilag volt valami mikroszenny és az okozta a gondot. A lényeg, meguntam és adtam a verdának két
Ez már két éve volt, azóta nem volt ilyen hiba.
T0mBd1gg3R