- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati05
aktív tag
Most meg tök szar az egész win a scandisk ilyet írt ki hogy hibás fájlrekordrendszegmens törölve és megint pio módban vagyok és nem tudom megnyitni az eszközkezelőt se.
Valamikor meg be sem indul a win vagy fekete képernyő még a betöltés előtt vagy valami krix-krax... Néha újraindul magától áááá minek tettem újra az egészet azt hittem jobb lesz mert már a régi nagyon nagy volt de legalább ment rendesen. Életre lehet kelteni ezt a wint vagy rakjam újra ismét? -
ati05
aktív tag
-
ati05
aktív tag
Hát igen így nem tudtamváltoztattni de valahol írták hogy el kell távolitani a rossz IDE csatornát és újrainduláskor jó lesz... Jó is lett már csak az a kérdés hogy miért válthatott át piora...
Ja és ma bekapcsoltam a gépet és valami bolond szöveg fogadott hogy rakjam be az xp cd és nyomjam meg a j gombot valami ilyesmi és addig nem indult el a win ameddig be nem kapcsoltam a racket is. Érdekes jelenség...
u.i. kösz a segítséget
[Szerkesztve] -
ati05
aktív tag
Hi all
Miért van az hogy a tegnap telepített win most átraktam a főwinyómat (maxtor 200gb) pio módba hogyan tudnám visszarakni udma6-ra? Így sajnos nagyon lassú max 3mb/sec ezt már előzőleg is csinálta a régi win ekkor átraktam másik körre és akkor működött ott normálisan... A lényeg az hogy hogy tudom átrakni winben hogy újra udmanként menjen.
Ja a winyó szerintem tökéletes a smart adatok hibátlanok szóval szerintem nem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest