- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Én Ecserről szoktam bejárni a Keletibe (BP-Keleti - Szolnok vonal... )
A pályát pár éve felújították, azóta néha jól mennek a vonatok, néha tökjól tartják a menetidőt
. Azóta a vagonok 90%-a is szép új, gombra nyílós, magától csukódós ajtajú, nem büdös, télen pólóban megsülsz, viszont már érezhetően romlik az állapota ezeknek is. Némelyik vonaton bemondják a megállókat, meg üfvözlik az utasokat, és mindig bemondja a pilóta, hogy zárja az ajtókat
.
Viszont volt már olyan, hogy szépen kimentem a vonatomhoz pár perccel előbb. Várok várok semmi...elkezdenek fogyni az emberek a megállóból. Másfél óra várakozás után már csak én voltam
. Aztán végignéztem még a naplementét, és visszamentem haza, ez az utazás nem jött össze
.
Olyan is volt hogy elindultunk, majd egy kilóméter megtétele után megállt a vonat, hogy nincs áram. Elállva pont egy vasúti átjárót
. Álltunk egy órát, aztn ment tovább.
A jegykiadó autómata jó dolog, csak sokszor nem működik. Viszont az utóbbi két évben kb 300ft-ot találtam ilyen autómatákban
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Azóta a vagonok 90%-a is szép új, gombra nyílós, magától csukódós ajtajú, nem büdös, télen pólóban megsülsz, viszont már érezhetően romlik az állapota ezeknek is. Némelyik vonaton bemondják a megállókat, meg üfvözlik az utasokat, és mindig bemondja a pilóta, hogy zárja az ajtókat