- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrusherW
tag
válasz
zsofycka #2301 üzenetére
A MATLAB egy saját specifikus nyelvvel rendelkezik. Meglehet tanulni, lehet gyakorolni. Ez matlab programozási kérdés. Nyilván, - lévén én sem tudom készségszinten használni a matlabot, - nem tudom megírni a megfelelő scriptet hozzá. Ettől még semmi paradoxon nincs ebben. A haskellt sem szeretem, és abba is csak nehezen tudnám megírni, de ettől nem lesz valami paradoxon.
-
Tv
senior tag
válasz
zsofycka #2284 üzenetére
mondjuk ez nekem elég meredek, hogy 2/3 a valószinűsgége, hogy nyersz, tehát valószinűbb, hogy nyersz, mint sem, miközben 3 ból 1 ajtó nyerő
. az egyik ajtót ki is lehetne venni, mert semmi értelme, nem jut a játékos plusz információhoz attól h kinyitják az egyik nemnyerő ajtót. 2-ből kell választani a játékosnak. a matlabban meg nemtom mit lehet ezzel kezdeni, bár mi anno teljesen más jellegű feladatok megoldására használtuk
-
CrusherW
tag
válasz
zsofycka #2274 üzenetére
Legalább akkor én is megpróbálok válaszolni kérdésre, ha már én is kérdezek. Ez nem tudom, hogy jó gondolat menet-e, és jól értettem-e a feladatot, de így elmélkedtem:
Felvetés: Három választható: R1, R2 és J (a két rossz és egy jó). Az első kiválasztás után kizárják az egyik R-t (amelyik nem a választottad). Mi a jobb? Kitartani az első döntés mellett, vagy a kizárás után megmaradtra hagyatkozni.
Egyik elképzelésem (ha ragaszkodsz ahhoz, hogy döntesz majd a mutatás után):
- Ragaszkodni fogsz az elsőnek választotthoz: 33% eséllyel nyersz, mert 3-ból 1 jó.
- Azt választod ami megmaradt a kizárás után: Ebben az esetben akkor nyersz, ha a két rossz közül választottál, aminek a valószínűsége 66%, hiszen 3ból 2kiindulási pont felel meg a kritériumnak.Másik elképzelésem:
Összesen 3 alapválasztás van, ahonnan mindig kétfelé mehetsz, vagyis összesen 6 úton haladhatsz. Ha döntési fában képzeljük el, akkor a 6 levélből pontosan három lesz jó és három lesz rossz, tehát végül úgyis 50%, hogy nyersz-e
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest