- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sok év alatt nagyon sokszor végigjátszottam a trilógiát PC-n, aztán idén vettem egy PS5-ös, és nyilván azon is lenyomtam most az eredeti 3 részt egymás után - még mindig hatalmas élmény a gyári endingekkel is. Úgyhogy gondoltam megnézem az Andromedat is. Egyelőre nagyon kellemes csalódás a játék, mert bár nekem semmilyen ME hangulatot nem hoz - miért is hozna? 600 év, sok fényén távolság
- de nagyon jól el lehet benne merülni. Egyelőre az EOS-on jártam, megvan az első outpost. A látványvilága nagyon kellemes, karakterek is érdekesek, meg a sztori is magával ragadó egyelőre. A kutatás-fejlesztés és az inventory meg a kedvencek menü egyelőre nekem kicsit katyvasz, de majd idővel megszokom nyilván. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- DJI mini 3 drón display unit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- de nagyon jól el lehet benne merülni. Egyelőre az EOS-on jártam, megvan az első outpost. A látványvilága nagyon kellemes, karakterek is érdekesek, meg a sztori is magával ragadó egyelőre. A kutatás-fejlesztés és az inventory meg a kedvencek menü egyelőre nekem kicsit katyvasz, de majd idővel megszokom nyilván.