- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem rég lett meg a 27"-es 1440p monitrom, hát azt kell mondjam elég jól néz ki, az animációt leszámítva elég jól dolgozik ez a frostbite engine.
Én PAW-al toltam multiba, az egész jó volt még platon is. Igen az sajnos gáz, hogy egy egy craft után le kell mászni kipróbálni. Miután belerakták az auto fire modot kijött egy két imba dolog, pl Valkyre auto-val kész daráló és hatalmasat sebez legnehezebb fokozaton is, ilyen még a remnant Sweeper is auto moddal, ami nem üt akkorát de nagyon hosszú a tár
Bio converterrel meg kész sosem fogy ki, reloadol 5% lifeért cserébe, de ha pl health modot használsz vértben, akkor meg absz machine gun 
sisRyderrel nekem is a Suvi románc jött be legjobban, bár még egy kicsit jobban kifejthették volna. Szvsz nagyobb felbontáson megérheti még egy playtru, nekem jobban bejött a nagyobb képen az 1440p mediumon, mint az 1080p highon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bio converterrel meg kész sosem fogy ki, reloadol 5% lifeért cserébe, de ha pl health modot használsz vértben, akkor meg absz machine gun