- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem, egyszerűbb megoldásra gondoltam az idővel kapcsolatban, Pl a trilógia idejéből pár n7-es "ügynök" átjut az Andromeda galaxisba a trilógia idejéből, akár féregjáraton keresztül, bár ez utóbbi elcsépelt és béna megoldás volna, ha már belekeverték a quantum fizikát a trilógiában, nem kéne ennyire elrugaszkodni a "valóságtól"de a mivel az utazók ideje másképp telik, ezért egy sokkal későbbi időbe érkeznek meg, de mégis köthető a trilógiához, hiszen ismerik Shep sztoriját, mivel estleg ők is részesei voltak...
Ehh most olvastam vegig amit irtal, pont erre gondoltam én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest