- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Anyagilag amúgy nem jöttek ki annyira rosszul a dologból, első héten numero uno volt eladási listákon a játék (későbbi listát nem néztem), szóval lehet igazából tényleg jobban döntöttek. (vagy is hát, "két szar közül sikeresen választották a kisebbik szart") Későbbi játékok kapcsán meg oké, hogy jelenleg keserű szájíze van az embereknek, de ha kiköszörülik ennek a játéknak a hibáit, meg ígéretesen viszik tovább a sztorit, akkor megkockáztatom, hogy a következő iteráció(k) még talán lehetnek jobbak a trilógiánál is.
Illetve ha már sztori...
Igazából ahogy így jobban belegondolok, semmire nem kapunk választ. Azzal megy el ez a játék, hogy "össze- és rendbeszedjük magunkat", de úgy igazából meg nem tudunk semmit. A "big picture"-t tekintve összesen annyi infó jut el hozzánk, hogy a kett az más fajokat magukba olvasztva fejlődnek és szaporodnak, a clusteren (mi a franc ez magyarul?) kívül kiterjedt birodalmuk van, illetve vannak az Archonok akik valamiért totál máshogy néznek ki, mint a többiek. Ennyi. Remnantról megtudjuk, hogy hogy hívták őket igazából (amit el is felejtettem, mert 2-3x hangizk el összesen), meg hogy ők csinálták Heleust olyanra, amilyen (Angarák "direkt kitenyésztésével" együtt). Ennyi. Scourge-ről pedig nyista. Legalábbis azt, hogy a Meridianból kiszakadt űrálomásból indult ki, nem tekintem érdemi infónak. Persze ha valami felett elsiklottam, akkor bátran javítsatok ki. Szóval ezért is vakartam a fejem nemrég az "ez nem trilógia lesz" kijelentésén BioWare-nek. Innentől ez vagy tényleg azért nem lesz trilógia, mert 4 részes sztori lesz, vagy "Andromeda 2" tele lesz tömve infóval-történéssel. Mondjuk amúgy se bánnám, ha egész Andromeda-t bejárnánk, kicsit hülyén is éreztem magam, hogy ugyanúgy mozgunk a térképen mint a korábbi ME játékokban, azzal az "apró" difivel, hogy eddig az egész galaxisban repkedtünk, most meg csak egy clusteren belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest