- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Örüljünk? Ezt leszámítva sok jót még nem hallottunk sajnos. Mondjuk ez tényleg bíztató. A Halo 4 egész jól meg volt írva.
Amúgy én anno még láttam az álláshirdetését a posztjának. Legalábbis a BW montreal keresett vezető írót egy nagy projecthez. Nem nehéz kitalálni, hogy a Mass Effect 4-ről volt szó. Később persze eltávolították a hirdetést, és azóta nem lehetett tudni ki lesz a vezető író. Ezek szerint a pali jelentkezett az állásra?
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Samsung A17 mobiltelefon
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez mondjuk egy kis extra plusz így látatlanban szerintem (feltéve ha így volt): Ha ő akart átnyargalni a Halo-tól a Mass Effect-hez, akkor tán tényleg írni akar ott valami maradandót.