- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cray Tyler
senior tag
Felbontás és teljesítmény: itt az eredeti cikk, ahonnan a "nemlesz-elég-a-GTX-1060" kép származik.
A végén írják hogy "We have asked Nvidia for clarification on these results and to list the resolution they used for their testing."
Reméljük frissítik a postot vagy valami, ha az nVidia egyáltalán veszi a fáradságot és válaszol. Ha nVidia lennék, én nem válaszolnék, eléggé AAA név a game ahhoz, hogy mindenki szaladjon 1070est venni a max élmény érdekében. Én már csak azért is morcos vagyok, mert a recommended 1060-ról szólt, és én ennek tudatában teljes nyugalomban vettem egy 6 gigás 1060ast (kizárólag az Andromeda miatt).Eccóval erősen remélem, hogy a cikkben lévő számok 1440-re vonatkoznak (mert 1080p-ben játszom, 1060-asom van, amit 60 FPS reményében vettem).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest