- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Derrewyn
üzenetére
Érdekes, hogy mennyire megváltoztak a classok tulajdonságai.
Nem játszottam még infiltrator-rel ME2-t, és amikor bonus fegyvert lehetett választani akkor is inkább assault rifle-t vagy shotgunt választottam, mert úgy tűnt az első részhez képest elég kevés a hosszú lőtáv.
És mint írtad közelről meg elég gyengus.Érdekes módon az ME1-ben pont ennek az osztálynak lehetett jó kis pajzs bónusza az electronicsból.
A ME2-ben meg úgy indítottam első karakterként Sentinelt, hogy azt hittem a Tech/Biotic hibrid miatt a harci képességei és a védelme nem lesz olyan jó, ehelyett a Tech Armor lazán a legdurvább képesség védelemre és közelharcban is nagyon jól jön. És a Warp+Overload miatt mindenki ellen nagyon jó magasabb fokozaton is.
A ME1-ben nem igazán vonzottak a nem hibrid classok, de itt most elgondolkodtam, mert némelyik sokoldalúbbnak tűnik, mint a Vanguard vagy az Infiltrator...
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB hibátlan, több mint fél év garancia
- Samsung Galaxy S25 256GB - Silver Shadow - Samsung.hu vásárlás (2026.01) + garancia, Kártyafüggetlen
- Adobe Creative Cloud Pro Verhetetlen áron!!
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Dell Latitude E7240 Core I7-4600U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest