Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
van egy olyan kérdésem
Került forgalomba EA classic kiadásban olyan változat amihez nem adtak cerberus acc kódot? tavaly tavaszal vettem CD galaxisban épp akciós volt, most végigtoltam gyorsan az egyet, aztán ma elkezdem telepíteni a 2-t és haver mondja dobozban kéne lenni cerberus aktiváló kódnak, hát rohadtul nincs :[ lefotózta a sajátját, nem is emlékszem olyanra hogy kódos papír lett volna a dobozban és alapból nem dobok ki semmi ilyent.....fekete CD-s kiadás randa EA classicos borítóval.
Most én vagyok hülye vagy nagyon rábasztam? Esetleg vlaahogy sikerült elhagynom az a5-s lapot? O.o
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest