- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Pedig jó kis storyk vannak egy két bolygó leírásába. Azt hiszem az egyben volt egy olyan, hogy az egyik bolygóba egy tömeggyorsító fegyverrel volt beleégetve a bolygó felszínébe, hogy egy batárinak mekkora a micsodája.
Kettőben is vannak érdekes történetek bizonyos bolygókon. Azonban egy jó tanács ha valaki még is rávetemedik: Minden bolygót csak addig scannelek amíg átlagos nem lesz a nyersanyag készlete utánna otthagyom. A gázóriások általánosságban mindig átlagos nyersanyag készlettel rendelkeznek, kivéve három bolygót. Nevüket már pontosan nem tudom valahova felírtam, de elfújta a szél 
Röviden és tömören csak jó és gazdag nyersanyag készlettel rendelkező bolygót szoktam scannelni, átlagosoknak csak a story-ját olvasom el és megyek tovább. Így viszonylag gyorsan lehet haladni, de még mindig sok időt emészt fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kettőben is vannak érdekes történetek bizonyos bolygókon. Azonban egy jó tanács ha valaki még is rávetemedik: Minden bolygót csak addig scannelek amíg átlagos nem lesz a nyersanyag készlete utánna otthagyom. A gázóriások általánosságban mindig átlagos nyersanyag készlettel rendelkeznek, kivéve három bolygót. Nevüket már pontosan nem tudom valahova felírtam, de elfújta a szél