- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
4 karival lehet szexuális aktust létesiteni

SPOILER!
Idörendi sorendbe irom neked igy nem tudod eltéveszteni! Én igy csináltam.
1 LIARA : Még rögtön az elején, megcsináltam a Shadow Broker DLC-t. Igy elérhetö lett Liarával egy amolyan emlékeztetö szex!
Ehhez kell: - Elsö részben Liarát választottad, - Shadow Broker DLC, - Találkozásotok pillanatátol mindig használd a mult felidézése párbeszédeket! Nagyon fontos amikor vége van a Shadow Broker DLCnek elkell érned hogy Liara megcsokoljon
2 Jack: Loyalis küldie utáni második párbeszédben kérdezgethetcc rola. Tetoválások, mult, stb. 3 opcio van a bal oldlon, azokat végig kell futatni, majd elköszönsz és Jack megkérdezi mire jo hogy ennyit kérdezel. Mert ha csak sex kell akkor kár ennyit kérdezni dönsd meg azt kész! Ez elég gonosz cselekedet, igy Jack ezek után nem nagyon akar majd szoba álni veled igy buktad a FÖ szerelmi szálat vele
3 Kelly Ehhez nem kell mást tenni mint bokolni neki mint allat. Minden egyes kari megszerzese es kuldi után érdemes oda menni hozzá. Van ugy hogy magátol kezd el beszélni hogy mennyire bejosz neki van ugy hogy neked kell elo jönni ezzel.
Elsö lépésnek felajánja hogy eteti a halakat, utána felmentek mozizni. itt van a kufirc. nem látni semmit de emliti hogy isten király voltál.
ha végénél megmented a collector hajorol es nincs senkivel aktiv kapcsolatod a végén táncol neked!4 Fö szerelmi szál: Tali v Miranda v Samara v Jack
Ezt hagytam én leguloljára.
Én ugy csináltam hogy azen karakterek Lojális küldiét hagytam legutoljára es utána nem beszeltem velük.
Jack kizarhat ha megcsinaltad a csak sex opciot.
Samara gonosz karakter esetén max bezélni tudsz rola, mert ö kijelenti hogy nem csipi a kisugárzásod. a masik kettovel pedig nem beszeltem Kelly miatt.
miután megneztem kellyt tanc kozbe ramentem a fo szerelmi szalra. picit erdekes mivel a parbeszedek a Omega 4 rele elötti utra vannak optimaliozalva, de simán meglehet csinalni utana is!( 5. Morith : Ez nem konkrétan sex. Ha öt válsztod Samara helyet és gonosz a karid van lehetöséged kiprobálni mijen ha elragad a sötét aszari erö
Transzba estek együt. érdekes átvezetö videó )1 - 2 - 3 - 5 opció nem befojásolják a fö szerelmi szalat igy ha ezeket csinalod elöször simán megy a fö szál is. Ám ha bele kezdesz a fö szerelmi szalba mindegy opcionak löttek! Legföképp Liara és Kelly érzékeny a konkurenciára
űSzerk: Ebböl persze a 4 opcio ami maradanó és kimeriti az Achit.
Liara a folytatásbna lesz érdekes.
Ill. Kelly is mindadig felhivható a kabinodba mig nem csinálod meg a Fö szerelmi szálat.
Jack és Kelly és Morith esete
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest