- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
csoli31
üzenetére
Szerintem neki inkább az a baja, hogy ami még pluszban befolyásolni fogja a történetet elég erősen az DLC-ként van jelen, tehát ha nem veszed meg, kimaradhatsz fontos dolgokból.
Egyébként ezt a nagy DLC-zést én se szeretem, jobb volt a régi módszer, hogy ha összegyűlt elég új anyag akkor kiadtak egy kieget, és akkor egyszer megvetted és boldog volt mindenki. Most meg van 5000 DLC és gondolkodhatsz hogy melyiket vedd meg, meg melyik fontos, stb. Na meg plusz lehúzás is érzésem szerint.
A SB nekem is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok az uccsó DLC-re. Ha az is olyan ütős lesz, akkor az is meg fogja érni a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Samsung Galax Watch 8
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest