Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

Végre én is bepótoltam az elmulasztott dolgokat, és megvettem a három nagyobb DLC pakkot a Mass Effect 2-höz: a Kasumi's Lost Memory-t, az Overlord-ot és a Shadow Brokert.

Újra elkezdtem a játékot, mondván így jobb, mint csak külön végigvinni mindegyiket. A tapasztalataim és véleményem a következő:

SPOILER!

Szerintem Kasumi nagyon jó karakter, és bár a küldetése nem tartott hosszú ideig, őt magát nagyon hasznosnak találtam a csaták során. Érdemes mindjárt az elején letudni a küldetését, és utána egy remek társsal gazdagodhatunk. Csak azt sajnáltam, hogy nem lehetett neki udvarolni - vagy csak én nem találtam -, ugyanis Zaeed-hez hasonlóan csak gubbasztott a hajón, és nem lehetett vele beszélgetni.

A Shadow Broker már egy jóval összetettebb DLC, a történethez tényleg jócskán hozzátesz, nem is értem, miért nem lehetett ezt mindjárt beletenni a fő játékba. Habár ez sem tartott nagyon sokáig, de a végén akadnak meglepetések, és egy rakás információt tudhatunk meg a játék szereplőiről, ami nagyban hozzájárul a Mass Effect széria megértéséhez. Kis csalódásra ad okot, hogy bár kifejlesztett kapcsolatom volt Liarával az első részben, és bár sikerült őt áthívni a Normandia fedélzetére egy kis etyepetyére, végül még sem lett a csapat tagja.
    Ezt én nagyon sajnáltam, mivel - lehet hogy csak az én elfogultságom miatt -, de nekem úgy tűnt, hogy a játékban szereplő összes Aszári közül őt sikerült a legcsinosabbra megalkotni. :B Bár az tényleg valószínű, hogy egy öngyilkos küldetésre az ember nem szívesen viszi a szerelmét. :DDD

Az Overlordot még nem fejeztem be, de az már most látszik, hogy ez is egy jól sikerült DLC lesz. Jelenleg az adótorony felrobbantása után vagyok, a Hammerhead-del mászkálok a lenyűgöző külső helyszíneken, amik összekötik az állomásokat. Egyelőre nem tudok többet mondani, majd kiderül, meddig tart a dolog.

Kérdés: A csapat összeállításnál egy hely üresen maradt. Mivel minden szereplő - Liara kivételével - megvan, és nincs semmi olyan küldetés, amiben csatlakoznának új tagok, valakinek van valami ötlete, hogy kinek van az a hely fenntartva? :F

Új hozzászólás Aktív témák