- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Végre én is bepótoltam az elmulasztott dolgokat, és megvettem a három nagyobb DLC pakkot a Mass Effect 2-höz: a Kasumi's Lost Memory-t, az Overlord-ot és a Shadow Brokert.
Újra elkezdtem a játékot, mondván így jobb, mint csak külön végigvinni mindegyiket. A tapasztalataim és véleményem a következő:
SPOILER!
Szerintem Kasumi nagyon jó karakter, és bár a küldetése nem tartott hosszú ideig, őt magát nagyon hasznosnak találtam a csaták során. Érdemes mindjárt az elején letudni a küldetését, és utána egy remek társsal gazdagodhatunk. Csak azt sajnáltam, hogy nem lehetett neki udvarolni - vagy csak én nem találtam -, ugyanis Zaeed-hez hasonlóan csak gubbasztott a hajón, és nem lehetett vele beszélgetni.
A Shadow Broker már egy jóval összetettebb DLC, a történethez tényleg jócskán hozzátesz, nem is értem, miért nem lehetett ezt mindjárt beletenni a fő játékba. Habár ez sem tartott nagyon sokáig, de a végén akadnak meglepetések, és egy rakás információt tudhatunk meg a játék szereplőiről, ami nagyban hozzájárul a Mass Effect széria megértéséhez. Kis csalódásra ad okot, hogy bár kifejlesztett kapcsolatom volt Liarával az első részben, és bár sikerült őt áthívni a Normandia fedélzetére egy kis etyepetyére, végül még sem lett a csapat tagja.
Ezt én nagyon sajnáltam, mivel - lehet hogy csak az én elfogultságom miatt -, de nekem úgy tűnt, hogy a játékban szereplő összes Aszári közül őt sikerült a legcsinosabbra megalkotni.
Bár az tényleg valószínű, hogy egy öngyilkos küldetésre az ember nem szívesen viszi a szerelmét. 
Az Overlordot még nem fejeztem be, de az már most látszik, hogy ez is egy jól sikerült DLC lesz. Jelenleg az adótorony felrobbantása után vagyok, a Hammerhead-del mászkálok a lenyűgöző külső helyszíneken, amik összekötik az állomásokat. Egyelőre nem tudok többet mondani, majd kiderül, meddig tart a dolog.
Kérdés: A csapat összeállításnál egy hely üresen maradt. Mivel minden szereplő - Liara kivételével - megvan, és nincs semmi olyan küldetés, amiben csatlakoznának új tagok, valakinek van valami ötlete, hogy kinek van az a hely fenntartva?

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 7
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár az tényleg valószínű, hogy egy öngyilkos küldetésre az ember nem szívesen viszi a szerelmét.