Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

Sziasztok,

Elősször is elnézést gondolom át lett már itt is rágva a téma rendesen de még is van valami ami nem tiszta nekem, pedig tegnap óta kutatom a dolgot. Szóval: tegnap elkeztem a ME2-őt, nem játszottam az egyel és a történetet is csak kicsit ismerem de ennek ellenére nagyon megfogott és nagyon tetszik. Technikailag volt vele egy olyan problémám, hogy ugye nincs AA benne. Ezt én úgy oldottam meg, hogy egyszerűen CCC-ből ráengedtem egy 8x (BOX) AA-t. Tökéletesen szép működik éljen. DE: noha az én gépemen min:57 max: 120+ FPS-eket kéne mennie a játéknak ennek ellenére megy max 60at és amikor olyan kedve van vmiért 30ra esik le és hasonlók. 1: Sejtésem az h vholv a játékra alkalmazva van a Vsync, de hol?! Mert én ilyen beállítást nem látok sehol. 2: Tudom, hogy 60ról 03ra eső FPS érték nem halálos mert 25től már úgy se érzékeljük... nos, ez akkor igaz ha vmi folyamatos 30FPS-t megy. Ha leeseik nagyon magasról 30 környékére vagy alá akkor bizony látni h vmi gebasz van. Namost mindez engem csak azért zavar mert nagyon nem így kéne lennie. Tudom, hogy az UT3 engine AA kezelése rettenet, de a PCGH szerint se ennyire... KLIKK
    Kérdésem tehát elősször is az lenne, hogy a Vsync-et hol lehet kilőni?
    2: Ez a FPS drop vmi driver bug vagy mi a fene...? (10.2hotfix van fenn)

Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák