Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

válasz Vidala #1599 üzenetére

SPOILER!

A végső esélyt egyértelműen nem befolyásolhatja a Collector bázis megtartása, ezért a végül rendelkezésre álló technológia szerintem nagyjából ugyanaz lesz mindkét ME2 befejezésnél.
    Ugyanakkor azt is remélem, hogy nem annyiban fog kimerülni a döntésem hatása, hogy a bázison végzett kutatás eredményeképp fejlesztenek ki valamit, vagy pedig a letöltött adatok alapján tök ugyanazt.

A collector bázis körül lévő roncsok felfedezése már némileg különbözik ettől, főleg ha nem csak a Cerberus végzi, hanem az egész council részt vesz benne.

Ennél is nagyobb eltérés (ha ötletes) természetesen méginkább tetszene, de nem tudom mennyire fog ebbe energiákat ölni a BioWare.

Ami a 3. rész befejezését illeti. Bennem az is megfordult, hogy nem feltétlenül az lesz a vége, hogy végérvényesen legyőzzük a reapereket.
    Szerintem az is megfelelő befejezés lenne, ha pusztán az azonnali, tömeges inváziót sikerülne megakadályozni.

Értsd: Pl Reaperek megérkeznek a galaxisba, valamelyik peremkörnyéki rendszerbe, de sikerül kizárni őket a relé hálózat használatából...
    Ezek utána egy jóval hosszabban (évtizedekig elhúzódó) háború kezdődne.
    Tudjuk, ahogy a Protheanok kiirtása is évszázadokig tartott. Viszont ott a központi kormányzás már az első percben megszűnt. Ráadásul a megmaradt erők nem is tudták mivel állnak szemben.
    A council esélyei talán jobbak lehetnének egy ilyen elhúzódó háborúban. Főleg, hogy mi gyorsan fejlődünk, és erőforrásaink is vannak, a reaperek viszont jóval nehezebben pótolhatják a veszteségeiket.

A BW azt mondta a 3. résszel véget ér Shepard története, de lehet, hogy még további játékokat is terveznek ebben az univerzumban, és lehet, hogy ehhez jól jön, ha a reaperek továbbra is megmaradnak fenyegetésként.

Új hozzászólás Aktív témák