- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007 #1889 üzenetére
body007
A magyar cd kulccsal az EA Download Manager-rel le tudod tölteni az angol verziót is, arra felmegy minden DLC. Persze ha gond az angol, akkor passz. Én nem szoktam magyar nyelven és/vagy felirattal játszani, ezért is örültem hogy a nálunk csak magyar felirattal kapható 2. részt le lehet rántani angolul is.
DeFranco
Nekem az első rész jobban tetszett, egyszerűen sokkal jobb a hangulata. Igaz hogy a második rész szebb, meg pörgősebb, ahogy GypsFulvus2 is írta, de hangulatban nagyon nincs ott ahol az első. Ennek ellenére persze jó játék, de nem annyira jó:-)
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
body007 #1884 üzenetére
Azért a magyar verzióval vigyázz. Épp most megy a cirkusz a másik topicban, mert az új és eddigi legnagyobb, legérdekesebbnek ígérkező DLC-t nem lehet letölteni a régióban, mert nem készítenek hozzá ide lokalizációt. Aki ezzel a DLC-vel játszani akar, annak angol verzióra van szüksége, mert a régióban kiadott verzióra nem telepíthető, sőt ha jól tudom le sem lehet tölteni a Bioware szerverről.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007 #1881 üzenetére
Én nem venném meg e-bay-ről 20 dollárért, mikor kis hazánkban is meg tudod venni 2000 forintért, és az garantáltan magyar feliratos.:-)
A játékot pedig simán végig lehet vinni többször is, akár ugyan azzal a karival is, de egy másik karakter osztállyal is mindenképp érdekes újra játszani a játékot. Személy szerint én 4x vittem végig, és még egy párszor végig is fogom tolni amíg élek:-)
A 2. részben pedig tudod importálni a mostani karaktered, de ez inkább a kinézetére vonatkozik, na meg arra, hogy az 1. részben milyen döntéseket hoztál. Bizonyos döntéseid következményei ugyanis visszaköszönnek a 2. részben. Meg talán egy kevés bónusz pénzt meg nyersanyagot kapsz a régi karaktered után, de ebben már nem vagyok biztos...
Minden esetre ha szeretnéd a második részben is látni a karaktered illetve látni azt hogy a korábbi döntéseid milyen következményekkel jártak, akkor érdemes importálni a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest