Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
-
Capricornus
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
Ahogy érzed. Mint mondtam, nem rossz játék ez sem. Ha pedig más játékokhoz nézed, vagy önmagában, akkor meg az úristenezdemarhajó kategória. De ugye ott volt az első rész ami magasra tette a mércét.
Ami még nálam az első rész felé billenti a mérleget, az a DLC mizéria. (igaz hogy ez független magának a játéknak a minőségétől) Ahhoz volt 2 DLC, és kész. A második részhez meg folyamatosan adják ki a DLC-ket, mint az őrültek. Ami önmagában nem lenne baj, mert jól jön az új tartalom, az viszont hogy folyamatosan lejmolják le az embert érte már mocskosul zavar. Vagy ne kelljen érte fizetni, vagy adják ki egyben őket egy kieg formájában és akkor azt megveszem, de ez hogy apránként fizettetnek veled nagyon gáz. Mert ugye sok kicsi sokra megy... Szerintem.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
body007
A magyar cd kulccsal az EA Download Manager-rel le tudod tölteni az angol verziót is, arra felmegy minden DLC. Persze ha gond az angol, akkor passz. Én nem szoktam magyar nyelven és/vagy felirattal játszani, ezért is örültem hogy a nálunk csak magyar felirattal kapható 2. részt le lehet rántani angolul is.
DeFranco
Nekem az első rész jobban tetszett, egyszerűen sokkal jobb a hangulata. Igaz hogy a második rész szebb, meg pörgősebb, ahogy GypsFulvus2 is írta, de hangulatban nagyon nincs ott ahol az első. Ennek ellenére persze jó játék, de nem annyira jó:-)
-
Capricornus
aktív tag
válasz
body007
üzenetére
Én nem venném meg e-bay-ről 20 dollárért, mikor kis hazánkban is meg tudod venni 2000 forintért, és az garantáltan magyar feliratos.:-)
A játékot pedig simán végig lehet vinni többször is, akár ugyan azzal a karival is, de egy másik karakter osztállyal is mindenképp érdekes újra játszani a játékot. Személy szerint én 4x vittem végig, és még egy párszor végig is fogom tolni amíg élek:-)
A 2. részben pedig tudod importálni a mostani karaktered, de ez inkább a kinézetére vonatkozik, na meg arra, hogy az 1. részben milyen döntéseket hoztál. Bizonyos döntéseid következményei ugyanis visszaköszönnek a 2. részben. Meg talán egy kevés bónusz pénzt meg nyersanyagot kapsz a régi karaktered után, de ebben már nem vagyok biztos...
Minden esetre ha szeretnéd a második részben is látni a karaktered illetve látni azt hogy a korábbi döntéseid milyen következményekkel jártak, akkor érdemes importálni a karaktert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Megérkezett a 007: First Light nyitánya
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cudy routerek
- Gitáros topic
- E-roller topik
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest