Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah nah nem a sajátés érzelmi szférádba akartam beletaposni, hanem a játékbeli alienünk személyiségét taglaltam. 1 az hogy én jobban bírom a belevalóbb csajokat, akik talpraesetten tudnak beszélni ha kell, de ez mellékes. az utsó hosszú szó ami ki se fért arra utalt hogy igazából nekem nem szimpi egy olyan faj aki egy madárpókkal is közösülhet, ugyanaz lesz a végkimenetele a dolognak.
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
Új hozzászólás Aktív témák

- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- One mobilszolgáltatások
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- eBay
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Indul a ChatGPT Health
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben...