- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
nah nah nem a sajátés érzelmi szférádba akartam beletaposni, hanem a játékbeli alienünk személyiségét taglaltam. 1 az hogy én jobban bírom a belevalóbb csajokat, akik talpraesetten tudnak beszélni ha kell, de ez mellékes. az utsó hosszú szó ami ki se fért arra utalt hogy igazából nekem nem szimpi egy olyan faj aki egy madárpókkal is közösülhet, ugyanaz lesz a végkimenetele a dolognak.
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- Hardcore café
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Hobby rádiós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gondolom az exed erre nem volt képes. illetve egy kicsit bitch (Liara) a csaj, mellékesen, mert ha azt az opciót választod hogy mind2őt megtartanád, Ashley természetesen elszalad, de Liara még így is bevállal. tényleg bírom őt is (még mindíg Liarat), de ha lehet választani inkább Ashley.
ha vmi fájót mondtam volna sry, tényleg nem gondoltam hogy ilyesmi állhat a háttérben...