Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xelo

addikt

nem tudom mit csináljak :D a karakterem személyiségének nem felel meg semelyik opció amit választhatok ha Ashley-vel beszélek. 35ös szintű vagyok, a renegade csíkom 1/3ig van, ahogy a paragon is (egy picivel több renegade). próbáltam úgy formálni az emberem hogy posztjához méltó legyen, ne is túl kedves, de ha lehetett választani inkább használtam a rábeszélőképességemet mint hogy engedtem volna a gyilkos ösztönnek :D namost ha odamegyek hozzá mindenképpen olyat mond amit én nem feltétlenül akarok, illetve de, de mégse.. szal oké lenne Ashley-vel csak nem ilyen nyálas szöveget akarok bevágni mint amiket választhatok. mint látjátok a roleplay elég fontos számomra, minden választásnál perceket gondolkodtam, illetve többször is végigjátszottam bizonyos pontokat hogy tuti legyen a biztos. akkor ne beszéljek a csajjal és kimaradok a buliból, vagy vegyük úgy hogy a kapitányúr szerelmes lett? mert ez vhogy nem illik a történetbe :D és mint mondtam olyan opció nincs hogy "dgjunk bébi elfáradtam az élijenírtásban", csak ilyen lelkizős. egyébként medium nehézségen tolom, soldierrel kezdtem és shock trooperre specializálódtam, ami lehet nem volt a legjobb ötlet. TÚL ERŐS! tényleg nem tudok meghalni. egyszerüen soha, sehol nem tudnak megfektetni. tök mindegy mivan a csapatommal, mindenkit leverek egyedül is. minden képességem maxon van ami az immunity-vel kapcsolatos, így ez a képesség hamarabb visszatöltődik mint ameddig a hatása tart, szal kb folyamatosan sebezhetetlen vagyok. pl volt egyik sidemission, ahol megkellett küzdeni vmi gigantikus féreggell.. azt is egyedül, gyalogosan csináltam :D pedig már 6szintje nem adtam semmihez pontot. pénz túl sok van a játékban, 1milkához közeledek amikor már kissmilió dolgot vettem, amiknek nagyrésze felesleges volt, mert a köv misszióban már hasonló felszereléseket lehetett szerezni. kb mennyi van még a játékból? a 3 alapbolygót megcsináltam, ill sok mellékküldetést.

Új hozzászólás Aktív témák