Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
A hangkártyához igen de a videókártyához az van ami a legjobban bevált (talán 94-es de ez nem biztos mert most nem otthon vagyok). A bioware honlapján is nézelődöm/kérdezősködöm és van egy két tipp amit kipróbálok hátha segít (munka után neki esek egyből az tuti, van akinek valamitől valahogy jobb lett, reménykedem én is). Egyébként meglepően sok game crash van. Van akiknek teljesen játszhatatlan a sok fagyástól...
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)