Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
A hangkártyához igen de a videókártyához az van ami a legjobban bevált (talán 94-es de ez nem biztos mert most nem otthon vagyok). A bioware honlapján is nézelődöm/kérdezősködöm és van egy két tipp amit kipróbálok hátha segít (munka után neki esek egyből az tuti, van akinek valamitől valahogy jobb lett, reménykedem én is). Egyébként meglepően sok game crash van. Van akiknek teljesen játszhatatlan a sok fagyástól...
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)