- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest