Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák

- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest