- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #60 üzenetére
a vallásos őrületben is nagyon igazad van, gyönyörű téma és kezd megint aktuális lenni itthon
alig várom, hogy itt is bevezessenek valami kretén abortusztörvényt!
és jah, nekem is volt "vietnami teás" ismerősöm sajnos
végül meghalt a rákban.... (tény, hogy eleinte talán nem kapott jó kezelést és elvesztette a hitét az orvostudományban, sajnos úgy érzem nem a megfelelő irányban haragudott....)
-
Silentfrog
veterán
válasz
Dare2Live #14 üzenetére
Sok helyen kérdeztem, hogy valaki tudná definiálni azt a szót hogy alkoholizmust, ami idehaza 1 millió embert érint? Mert ha orvosi szemszögből nézzük ugye a szó jellemzi azt is ha valaki napi 1-2 felest iszik meg azt ha 6 liter bolt( ismerek ilyen is olyat is )
Engem ez a téma érdekel, főleg hogy orvosi szempontból szinte az összes ismerősöm alkoholista, így az 1 milliós szám erősen alábecsült. -
--Disztroj--
senior tag
jujj micsoda?
A mentális gondokra első körben nem egy agyba ültetett chip a megoldás. Ezt állítom.
Ezzel esetleg kikapcsolhatjuk a "gondot", de megoldani nem fogja.
nexplo: Komplex igen, de sem a sokkoló, sem a lobotómia nem segített még ezeken az eseteken és meglehetősen szkeptikus vagyok, amikor egy milliárdos üzletember a termékével egy gombnyomásra akarja ezt megoldani egy agyba ültetett chippel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Ez a mondat angolul?
- Delta Force (2024)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest