- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
[link] és ez a sigma?
-
pruzsi
őstag
Sony E,
-
pruzsi
őstag
válasz
pruzsi #14056 üzenetére
VIVITAR 55MM F2.8,PANCOLAR MC F/1.8 50mm,PENTAX smc 100mm f/4 ,Industar-61LZ 2.8/50 mm,VOLNA-9 LENS, f2.8/50mm,Takumar 50mm f4
Ezeket találtam...Amúgy adapter milyen macrohoz helicod ami fentebb a fórumtárs írt. És amúgy más obihoz? pl helios 44-4 hez vagy jenna tessar 135, jupiterhez? nyilván portre velük,.
-
pruzsi
őstag
Üdv, 50k ig milyen macro obit tudnátok ajánlani bogarfotozasra szóval legalább 100mm vagy nagyobb
-
pruzsi
őstag
Neked köszönhető hogy ezt választottam és nem a 3,5-t. Remélem hamar ideér japánból
-
pruzsi
őstag
Minolta AF 50mm f/2.8 Macro ilyet rendeltem most japánból....
helios 44-2 + közgyűrű próba ---13609 hsz
-
pruzsi
őstag
válasz
INTELligent #13610 üzenetére
Talán ezer ft volt pár éve noname cucc. És nem volt állványon a gép nehéz jól megtartani.
-
pruzsi
őstag
Üdv újra!
M42-es makró objektív van ajánlanátok? Amivel kb ez lehetséges : kép -
pruzsi
őstag
válasz
pruzsi #13547 üzenetére
Megérkezett ma az új helios 44-2. Oroszból 3 nap alatt magyarba ért majd 3 napot töltött a vámon....
Csomag kibontás után: Első sapka törött,második nincs is! Az ígért autófókusz a sonymhoz nem működik pedig még ők is megkérdezték milyen gépem van hogy biztos jó legyen,amihez amúgy csak adapter volt,(pedig azt hittem alapból úgy gyártják le hogy sony a mountos) ez a legnagyobb fájdalom. Doboza sincs csak körbe volt csavarba buborékos csomagolásba ami össze sem volt szik szalagozva sőt elől-hátul nyitott volt.
Csalódás innen ne rendeljetek nem ajánlom 70usd nem ért,amikor 10körül van nagyon jó állapotú használtan. -
pruzsi
őstag
Na jó egyszerűsítsük le
Carl Zeiss Jena MC Sonnar 135/3.5
vs.
Pentacon 135 mm 135mm f/2.8
Az összes előző hozzászólásomat NE vegyétek figyelembe melyik a jobb és miért.
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Kérdezni szeretném melyikek a legjobb m42-es objektívek ami portrézáshoz jó. Írhattok egyet vagy többet hogy tudjak válogatni.
Volt egy helios 44-6, és egy jupiter 37am-em amit próbáltam.
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Találtam leadó sorban egy Soligor MC AF macro 100-300mm 1:5.6-6.7 objektívet mi a véleményetek róla,15ezerért adnák. -
pruzsi
őstag
válasz
masterful87 #6551 üzenetére
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Megintcsak találtam egy objektívet itthon helios 81-h lenne,de rajta van még a zenit gépen,hogy tudom eltávolítani róla próbáltam tekerni de nem vagyok benne biztos hogy ez úgy jönne le még nem volt ilyen gép a kezeben -
pruzsi
őstag
Úgy néz hogy ehhez béna vagyok egyáltalán nem akar rákapni a menetre,teljesen darabokra nem bírok szedni mert a kis csavarok meg se mozdulna a fókuszgyűrűt tudtam csak levenni.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok! Ma megjött a közgyűrő sor és az átalakító holnap remélhetőleg az obi is!
Lenne egy kérdésem sajnos a vaku topikban nem jártam sikerrel ezt rámegy a a58k-ra? -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
válasz
MrChris #6132 üzenetére
Sajnos egyiket sem találtam... lehet rossz helyen keresgélek.
Ilyeneket találtam:
Karl Zeiss Jena TESSAR 2,8/50
smc pentax m 50mm f2
Yashica ML50 mm f1,7
talán utolsó nemvagy passz,amivel nem kellene bajlódni az 50nél kezdődik annyim viszont nincs.
Heliost sem találtam sajnos csak lejárt hírdetést. -
pruzsi
őstag
válasz
MrChris #6121 üzenetére
Nincs sok rá lehetőleg a legolcsóbb de megfelelő megoldás érdekelne,és lehetőleg 1 helyről meglehessen venni mindent hogy a szállítás ne költsek pluszba. Kicsit belekavarodtam ebbe a pár lehetőségbe is még kezdő vagyok nemrég van meg a gép sem.
Tudtok linkelni ilyen oldalt vagy már csak használtan kaphatók?
Vaterán láttam előbb Minolta MD 50 1.7 4000ft ért,de akkor még adapter is kell igaz. -
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Portré fotózáshoz keresek fényerős objektívet(adapterezett manuális objektív),ahogy itt írták nekem.
ehhez a masinához kellene
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest