Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
Hmm, 7-ért jó az nagyon, én a 9-nek is örültem. A másik 2 az felejtős, az első az pont fordítottja és amúgy sem passzol, a második, az meg csak sima középérintkezős, olyanom van is, 1000ft volt e-bayon, de az kb. semmire nem jó, mert maximális erősséggel villantja el a vakut
Itt írtam róla annó, hogy hogy oldottam meg kínkeservesen a használhatóságát. Szerintem (mielőtt elhajtanak bennünk
) menjünk is át ezzel a témával a Sony/Minolta topicba, mert ez már nem a manuális obikról szól.
10 körül szerintem necces lesz, bár nem kizárt, de arra várni kell. Én a vakum egy helyi lomis piacon vettem 5000-ért, mert az illető nem tudta, mit árul, de ehhez piszok mázli kell
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) menjünk is át ezzel a témával a