- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi 135 mm-es sample képekről?
Szerintem nagyon szép kontrasztosak, szépek a színek, egyiknél sem látom úgy, hogy valami elcsúszna, ami élesnek kell legyen az éles, a mosása pedig igazán kiemelkedőnek tűnik számomra. Egy Revuenon és egy Praktica van még ott, ahol ez van, és mind a kettőnél jobbak ennek a teszképei. Ez egy Beroflex üveg egyébkén 2.8-as.[gomba]
[tszitsza]
[törp1]
[törp2]
[levél]
[barack]Előre is köszi a véleményezést
ja és egy Sony A99 végére volt ráakasztva mindegyik obi, melyek közül szerintem magasan ez volt a legjobb.
-
DemonDani
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4899 üzenetére
Okés, persze eddig is csináltam csillagos képeket elfogadható minőségben, meg ami le van írva 93-ban javarészt alkalmaztam, csak simán megérdeklődtem, hogy nem-e van elérhető áron valamilyen optika, amivel fentebb tudnék lépni ilyen tekinetben is.
Jómagam is tisztában vagyok azzal, hogy nem egyszerű eset a csillagfotózás magasabb szinten (mint ahogy jóformán semmi sem nyilván), csak a régi manuálos obikkal nem voltam képbe, azért kérdeztem utána a dolognak.
-
DemonDani
addikt
Nem startrail fotót akarok azért kell a 20mp
30 mp-nél már bizony elég tisztességesen odébb másznak.
Mondanál egy igazán éles 50 mm-est?(#4893) HollyBoni
Hát köszi, ezeken már félig-meddig túl vagyok. Gépen is minden létező beállítást kiaknáztam (legalábbis tudomásom szerint).
-
DemonDani
addikt
A Canon 50mm-es 1.8-as lencséje helyett van valami jobb manuális 50mm-es hasonló árban? Esetleg az sem lenne gond (nyilván kicsi rá az esély
) ha valami szélesebb látószögűről van szó.
Illetve van valami ami jó lenne csillagfotózásra? Tehát vagy 2.8 alatti, vagy 2.8-on azonnal szép rajzolatú, és 20mm mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oneplus Nord 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged