- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek az alábbi 135 mm-es sample képekről?
Szerintem nagyon szép kontrasztosak, szépek a színek, egyiknél sem látom úgy, hogy valami elcsúszna, ami élesnek kell legyen az éles, a mosása pedig igazán kiemelkedőnek tűnik számomra. Egy Revuenon és egy Praktica van még ott, ahol ez van, és mind a kettőnél jobbak ennek a teszképei. Ez egy Beroflex üveg egyébkén 2.8-as.[gomba]
[tszitsza]
[törp1]
[törp2]
[levél]
[barack]Előre is köszi a véleményezést
ja és egy Sony A99 végére volt ráakasztva mindegyik obi, melyek közül szerintem magasan ez volt a legjobb.
-
DemonDani
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4899 üzenetére
Okés, persze eddig is csináltam csillagos képeket elfogadható minőségben, meg ami le van írva 93-ban javarészt alkalmaztam, csak simán megérdeklődtem, hogy nem-e van elérhető áron valamilyen optika, amivel fentebb tudnék lépni ilyen tekinetben is.
Jómagam is tisztában vagyok azzal, hogy nem egyszerű eset a csillagfotózás magasabb szinten (mint ahogy jóformán semmi sem nyilván), csak a régi manuálos obikkal nem voltam képbe, azért kérdeztem utána a dolognak.
-
DemonDani
addikt
Nem startrail fotót akarok azért kell a 20mp
30 mp-nél már bizony elég tisztességesen odébb másznak.
Mondanál egy igazán éles 50 mm-est?(#4893) HollyBoni
Hát köszi, ezeken már félig-meddig túl vagyok. Gépen is minden létező beállítást kiaknáztam (legalábbis tudomásom szerint).
-
DemonDani
addikt
A Canon 50mm-es 1.8-as lencséje helyett van valami jobb manuális 50mm-es hasonló árban? Esetleg az sem lenne gond (nyilván kicsi rá az esély
) ha valami szélesebb látószögűről van szó.
Illetve van valami ami jó lenne csillagfotózásra? Tehát vagy 2.8 alatti, vagy 2.8-on azonnal szép rajzolatú, és 20mm mindez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest