- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Panával nem, nx-el tudom összehasonlítani, ahhoz képest így jó pár hét után nyugodtan kimondhatom hogy borzalmas.
Én úgy vettem észre, hogy saját üveggel alig, manuál üveggel viszont komolyabban laggol a kép, de nem teljesen használhatatlanul, hasonlóan mint amikor art filtereket használsz (Plusz azt sem sikerült még megoldani, hogy manuálnál egyszerre nagyítson és peakingeljen, de lehet hogy csak béna vagyok). Sikerült az nx-emet elcserélni egy oly 25mm-re, nagyon tetszik, de ha idővel bagóért lehet majd venni nx30as vázat tuti veszek még egyet a manuálokhoz, esetleg valami régebbi nexet, ilyen téren nekem eléggé csalódás az em10
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest