- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ha arra kell amire nekem (fényerő, dof), akkor ajánlom, de a rekeszelve fotózásnak nem hiszem, hogy sok értelme lenne vele, de te tudod. Egy focal reducer + jobb manuál árából simán kijön egy kitobi.
Amúgy nem tudom csak nekem tűnik-e úgy, de mintha nem CA-znak az üvegek annyira focal reducer-el, eddig minden manuálomon rekeszelem egyet, de már tetszenek wide open is. Tehát: nő a látószög, a fényerő, jobban mosnak az üvegek vele, javít az élességen (képközépen, széleken nem tudom), nincs annyi CA, sokkal krémesebbé teszi a bokeheket és még kisebb is mint a normál adapter. Én őszintén úgy vettem meg, hogy már rég kívánságlistán van és már többször nem akartam elhalasztani a vásárt, gondoltam ha nagyon gáz lesz kidobom, olyan nagyon sokat nem bukok rajta. Ehhez képest nekem bevált, aztán ha valaki nagyon pixelkukkol lehet találna rajta hibát ezerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest