Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ha arra kell amire nekem (fényerő, dof), akkor ajánlom, de a rekeszelve fotózásnak nem hiszem, hogy sok értelme lenne vele, de te tudod. Egy focal reducer + jobb manuál árából simán kijön egy kitobi.
Amúgy nem tudom csak nekem tűnik-e úgy, de mintha nem CA-znak az üvegek annyira focal reducer-el, eddig minden manuálomon rekeszelem egyet, de már tetszenek wide open is. Tehát: nő a látószög, a fényerő, jobban mosnak az üvegek vele, javít az élességen (képközépen, széleken nem tudom), nincs annyi CA, sokkal krémesebbé teszi a bokeheket és még kisebb is mint a normál adapter. Én őszintén úgy vettem meg, hogy már rég kívánságlistán van és már többször nem akartam elhalasztani a vásárt, gondoltam ha nagyon gáz lesz kidobom, olyan nagyon sokat nem bukok rajta. Ehhez képest nekem bevált, aztán ha valaki nagyon pixelkukkol lehet találna rajta hibát ezerrel

Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest