- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Ha arra kell amire nekem (fényerő, dof), akkor ajánlom, de a rekeszelve fotózásnak nem hiszem, hogy sok értelme lenne vele, de te tudod. Egy focal reducer + jobb manuál árából simán kijön egy kitobi.
Amúgy nem tudom csak nekem tűnik-e úgy, de mintha nem CA-znak az üvegek annyira focal reducer-el, eddig minden manuálomon rekeszelem egyet, de már tetszenek wide open is. Tehát: nő a látószög, a fényerő, jobban mosnak az üvegek vele, javít az élességen (képközépen, széleken nem tudom), nincs annyi CA, sokkal krémesebbé teszi a bokeheket és még kisebb is mint a normál adapter. Én őszintén úgy vettem meg, hogy már rég kívánságlistán van és már többször nem akartam elhalasztani a vásárt, gondoltam ha nagyon gáz lesz kidobom, olyan nagyon sokat nem bukok rajta. Ehhez képest nekem bevált, aztán ha valaki nagyon pixelkukkol lehet találna rajta hibát ezerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest