Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Benji21th
üzenetére
ha számít, hogy minél kisebbek legyenek a manuálok, akkor m39 a tuti, én is most ruháztam be egy m39 adapterbe meg obiba, és lassan le akarom váltani ilyen pici üvegekkel az om meg m42 obikat
mellesleg az adapter is sokkal vékonyabb...cserébe talán nincs akkora választék, mint m42-re, és drágábbak is az üvegek általában...amúgy ilyen helios-om, nekem is van, csak m42-es, elég baró kis üveg sztem, és is ingyért kaptam 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Nikon Z50 váz + Nikkor Z 16-50mm VR KIT
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iPhone 12 emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mellesleg az adapter is sokkal vékonyabb...cserébe talán nincs akkora választék, mint m42-re, és drágábbak is az üvegek általában...amúgy ilyen helios-om, nekem is van, csak m42-es, elég baró kis üveg sztem, és is ingyért kaptam