- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
ennyire nem lágy, naa. nekem is volt és nyitva használtam sokat ennyire nem szar.
látszik hogy f1.8nál nem volt a helyén a fókusz. hózihhher. vagy rossz az adaptered.
csináld meg ezt: sorozat mód és nyakból mozgasd aprókat előrehátra fejed mint a gyalogcsirke és lőjj. -
jjeahh
nagyúr
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
20d-n honnan tudod, hogy a fókusz tökéletesen pontos? sztem ki kéne próbálni azt az obit olyan vázon is, ami tud élőképet, illetve bele lehet nagyítani a fókuszmezőbe
csak azért írom mindezt, mert a portékon, amit vele lőttél tökéletesen kivehető, hogy mellément a fókusz, az arc pont ennyire életlen mindig mint a tesztábrád, a váll meg a kar viszont tökéletesen éles
hogy ne csak a szám járjon:szerk: viták elkerülése végett: nem azt akarom bizonyítani, hogy ez az obi baró mert zeiss, simán csak én úgy látom mindig melléfókuszálsz...ami nem a te hibád, a 20d nem manuálozni való
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest