- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
Nekem egy Pentax 2.0/50 van 450D-n, de szerintem hasnló felépítésű lehet a két obi. Nagyon finoman kell tekerni a fókuszt, hogy pont jó helyre kerüljön. Ha az AF csippanásra vársz már rég továbbtekerted. Szinte csak live view ad jó eredményt.
A diopter állást ahogy írták be kell állítani, de ahhoz meg nagyon jó szem is kell. Nekem nagyon jó de így is nehéz a keresőben pont élesre állítani. -
MrChris
nagyúr
Asztalra tegyél állítva egy könyvet szenzor síkban és állványról 2-3 m-ről állítsd keresőben élesre, majd kapcsold át liveview-ba és 100% nézetben ellenőrizd. Ha nem éles akkor vagy rossz helyen van a mattüveg, vagy az azaz ovf nem elég ahhoz, hogy precízen élesre állítsd. Próbáld meg ugyan ezt becsippantósan is. Mind két irányból (makro-végtelen) az első csippanásnál ellenőrizd liveview-ban.
Az én csippes adaptereimmel mindkét irányból hamarabb bejelzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest