- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
szpeti40 #12239 üzenetére
Nekem M42-> EOS adaptereim vannak a Dandelionokat egy ukrán sráctól vettem. Ezeknél be lehet állítani a legnagyobb blende értéket, a gyutáv hosszát, illetve van lehetőség a fókusz visszajelzés finomhangolására is 1-17 érték között. Illetve van egy auto / manuál váltási lehetőség. Nekem a manuális jött be itt az élesség finomhangolása tökéletesen működik.
Vannak ócsó kínai chippes adapterek amiket szintén lehet programozni nekem is van, de nem sikerült túl öreg a masinám a kínaiak ezzel már nem foglalkoznak.
-
MrChris
nagyúr
válasz
szpeti40 #12239 üzenetére
4/3-os dandelion csippek mind programozhatóak voltak. Kissé körülményesen egy fn gombbal és a bajonett rögzítővel. Az infó mellett a stabi miatt lenne ez érdekes, ha stabis a váz. De a csippel se könnyű, gyakorolni kell melyik irányba mennyit kell még túltekerni.
[Btailor: nálam több MC-s is volt, egyik 1.1m, de végül egy 0.8m tartottam meg mert az egy hangyapöcsnyivel jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest