Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
szpeti40
üzenetére
Nekem M42-> EOS adaptereim vannak a Dandelionokat egy ukrán sráctól vettem. Ezeknél be lehet állítani a legnagyobb blende értéket, a gyutáv hosszát, illetve van lehetőség a fókusz visszajelzés finomhangolására is 1-17 érték között. Illetve van egy auto / manuál váltási lehetőség. Nekem a manuális jött be itt az élesség finomhangolása tökéletesen működik.
Vannak ócsó kínai chippes adapterek amiket szintén lehet programozni nekem is van, de nem sikerült túl öreg a masinám a kínaiak ezzel már nem foglalkoznak.
-
MrChris
nagyúr
válasz
szpeti40
üzenetére
4/3-os dandelion csippek mind programozhatóak voltak. Kissé körülményesen egy fn gombbal és a bajonett rögzítővel. Az infó mellett a stabi miatt lenne ez érdekes, ha stabis a váz. De a csippel se könnyű, gyakorolni kell melyik irányba mennyit kell még túltekerni.
[Btailor: nálam több MC-s is volt, egyik 1.1m, de végül egy 0.8m tartottam meg mert az egy hangyapöcsnyivel jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest