Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Hét évig frissül az új iQOO
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
gyerekek... ilyen meglepetést még semmi nem okozott.
Rikenon P 50 1.7. Kis semmi értéktelennek tűnő Pentax mountos többnyire műanyag valami.
Kölcsön kaptam tesztelésre.
Olyat karcol 1.7en mint semmi. Tényleg. Nincs miért rekeszelni. Ca minimál ( de tényleg a planarjaim sírva elvonulhatnak. ) Bokeh egész kellemes. Nem tökéletes de ez már egész jó kompromisszum nekem.
Teljesen jó színek kontrasztos nyitva is. Nem tudom ár értékben van-e bármi ennek a közelében.
Két panasz.1: 55 centi MFD. 2: 2.8 on és 4en rasnya szögeket zárnak be a blendelamellák és dobócsillagops bokeh lesz belőle. Még jó hogy nincs miért rekeszelni

.Az obi
Elvileg jön még egy pentax m 50 1.7 is. De nem tudom van e értelme. MFD kivételével kb ugyanez lesz. Nem tudom elhinni lehet élesebb 1.7en ennél bármi.
Meg vettem egy prakticar 50 1.8at is tesztelni. arra is kiváncsi leszek de ez a rikenon ( jézus nem is hallottam róla tegnapig ) egy gyöngyszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő