- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Netfone
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Igen jelenleg Békási vagyok. Ma még próbálgatom az obit, de megnéztem néhány korábban készült képet ezzel az obival, és valami nem stimmel, ugyanis abban a sorozatban még 2,4-en is volt élesség igaz nagyon szűk sávban, de volt.
A közben eltelt időben mindössze annyi történt, hogy a Kamera kft-nél járt a vázam szoftveres fókusz állításon.
Ma megismétlem az akkori sorozatot az obival, és meglátom, vagy a vázat viszem vissza a kamera kft-hez, vagy az obi megy a süllyesztőbe. Jaa és kétféle közgyűrűm van hozzá, megnézem mindkettővel.
Arra is gondoltam, hogy vajon mennyire szólt bele a kép készítésbe az, hogy a meleg szobából a hideg erkélyre vittem ki a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Yettel topik
- E-roller topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OLED monitor topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest