- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ráhibáztál.
SMPlayernek valami gyíkja van, procihasználat 70% feletti, én ezt használom. Pedig be van állítva a hardveres gyorsítás.
Ugyanez a video VLC-vel 4-5% de az meg nem szimpi.
Most hálózatról megyek, meg fogom nézni az alap fogyasztást is, meg v.mikor lecsekkolom az elementary os-t is.
Nincs kizárva videodriver probléma, pár hsz-al feljebb az egérkurzorom ugrálását említettem és ezügyben drasztikus változtatások történtek, videodriver és kernel csere. Lehet mégse jó így, de ennyire nem ásom bele magam mert nagyon nem is értek hozzá.
Az biztos hogy most az egérkurzor nyugton van.
Amúgy nagyon tetszene az os+kde, vihargyors és nekem vizuálisan is bejön ezzel a felülettel, van hiányosság (nekem) de alapból nagyon jó. -
Oneironauta
csendes tag
Én használtam régebben vagy egy, másfél évig az Antergost, remek rendszer volt.
Aztán egy idő után állandóan rosszul települt nálam.
Pl. csak az uuid kézi átírásával volt hajlandó bootolni, és egyre több apró bosszantó dolog jött elő, így otthagytam a disztrót...
A fő gond szerintem a saját telepítőjük erőltetése (CNCHI) pl. egy Calamares helyett, és az, hogy sok DE-hez a LightDM-et telepítette alapnak, ami kb. havonta, kéthavonta okozott problémákat.
(Elég ránézni a fórumukra, tele van az ezekkel foglalkozó bejegyzéssel...)Ha ezeket kinőné, nagyon jó kis arch alapú disztró lenne egyébként. Pl. az alap témái nekem sokkal kiforrottabbnak és szebbnek tűntek, mint a Manjaroé.
Bár az Apricity OS - ami szintén arch alapú - talán mindkettőnél szebb (asszem alapból cinnamonos, szóval aki azt kedveli, tehet vele próbát). -
Cyrin
addikt
nálam fent volt, gnome3-as rendszereket próbálgattam, kinézetre sokkal jobban bejön mint a manjaro, de több hibát hozott nálam, elég csak benézni ide . Nekem is pl. login screen problémám volt, ha olyan kedve volt nem lehetett bejelentkezni.
most manjaro gnome van fent, ezt is ki lehet pofozni, hogy jobban nézzen ki, itt már sokminden fent van a tweak-tools-ból, ami hasznos. de ezeket utólag is lehet hozzáadni.egyébként a gnome3 tetszik, de ugyanolyan tetvész lassú a bejelentkezés, mindegy mi az alap (antergos, manjaro, openSUSE)
-
Rimuru
veterán
Semmit, a xulrunner egy mozilla (firefox) runtime csomag, csak a firefox specifikus dolgok nincsenek benne ez lenyegeben a firefox vaza is. A conkeror onmagaban kb egy 1-2mb meretu "nagy" javascript csomag mintha egy FF kiegeszito lenne annyi kulonbseggel hogy a gui-t is ez irja le teljes egeszeben (mar ami nem a xulrunner resze).
Viszont a firefox specifikus hibak sincsenek benne, jobb a memoria kezeles, nincs szivargas (vagy nem annyi), nincs benne sok bloatware, stb -
Rimuru
veterán
-
Rimuru
veterán
Neked kell tudni hogy megeri-e frissiteni, nezd meg hogy mi valtozott es abbol neked mi lehet fontos. Arch alatt csak 2 kernel van (stable, lts), nekem ezek vannak fent:
linux 4.2.5-1
linux-lts 4.1.13-1
linux-ck-ivybridge 4.3-1 (ez nem Arch, hanem kulso tarolobol van, main ezt hasznalom)Sose volt bajom a legfrissebb wine-vel, igaz sokat nem szoktam hasznalni, mikor elinditom altalaban mindig konfigural mert volt frissites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged