- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az Nvidia driver mennyire működik megbízhatóan mostanában? Vennék új laptopot, és az egyik lehetőség egy Nvidia GT940 lenne, csak nem tudom, hogy mennyire érdemes letérni az Intel útról.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm #53 üzenetére
Persze, ez nem visszatelepül, hanem akkor jelenik meg ott, amikor valamilyen csomagkezelő elkezd a csomagokhoz nyúlni, hogy jelezze a rendszer felé, hogy más ne próbáljon meg telepíteni/eltávolítani semmit. Ha sikeresen befejezi a pacman a frissítéseket, akkor törli ezt a fájlt.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm #51 üzenetére
Igen, csak ezzel óvatosan azért, mert ugye az a fájl arra való, hogy egyszerre ne tudjon két program telepíteni, vag yeltávolítain, mert az problémás lehet. Erre utalt a kolléga is a imén. Szóval csak végszükség esetén.
-
törölt tag
válasz
teleahocipöm #46 üzenetére
Néha van olyan, hogy beragad a pacman, ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy parancssorban tolok egy pacman utasítást, akkor kiírja, hogy az a fájl, amit nem sikerült zárolni hol van pontosan, aztán sudo rm fájlnév, és utána mehet a frissítés.
Bár gondolom nem a legelegánsabb megoldás, de működik. -
törölt tag
Jól hangzik! Ennek örültem volna annak idején, amikor feltettem, szerintem ha új gépet veszek, akkor arra már ez fog menni
Külön plusz, hogy már Plasma5-re épül, nem kell külön feltenni.
Kíváncsi vagyok, hogy egy tiszta telepítés megoldaná-e azt a problémát, hogy a Gwenview nem képes betölteni a kipi-plugins-t (a DigiCam viszont igen).
-
törölt tag
Jövök én is ide
Az Arch topikban kicsit kényelmetlenül érzi az ember, ha olyan kérdést tesz fel, amire vélhetően elég egyszerű válasz van. Ez lehet kezdő-barátabb topik.
De amúgy ha nem akajátok a tudásbázis szétforgácsolódását, akkor meg az Arch topik nevébe kellene betenni a többi, kompatibilis disztrót is, hogy kereshető legyen.
Nekem eddig nincs komolyabb bajom a Manjaroval, elég gyorsan meg lehet szokni, bár vannak furcsaságok. Például a napokban a Gwenview egyszerűen meghülyült, és képtelen megnyitni bizonyos képeket. Például egy mappában van 30 kép, akkro nagyjából a felét látja, a többinél meg dob egy hibát, hogy nem sikerült megnyitni, aztán crash report és újraindul a program. Leszedés és adatok törlése nem segített, úgyhogy most kénytelen vagyok KDE alatt is gthumbot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest