- Yettel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Pontosan ahogy mondod, sima MBR mód. De amíg ezt az uefi izét nem engedélyeztem a Manjaro telepítőbe, addig a telepítés bár rendben lefutott, a kész oprendszer képtelen volt bootolni, grub se volt. Miután megcsináltam amit kért, bebootolt de ahogy írtam gyalu az adatpartícióm, és a grub ezekután semmilyen módon nem volt hajlandó tudomást venni a win10-ről.
A data partíció nem gond, éppen most húzok át 450gigát az otthoni gépról, amúgy feladtam a Manjarot.
Ráment a szabadnapom ma reggeltől, megpróbáltam minden a neten fellelhető grub javítást, terminálba szerencsétlenkedtem 3 órát, már a SystemRescue is be lett vetve de az arch valami külön állatfajta.
Felrántottam egy Mint Tara-t és ez tökéletes, megvan a W10 is, semmi baja szerencsére, azon kívül hogy nyavajog a mentési utak miat amik az adatpartíción voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GL.iNet OFF topik
- Revolut
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest