Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aylarth
tag
Sziasztok,
Szeretném telepíteni a Manjarot, le is töltöttem azt a kiadását, amelyik OpenRC indítóval van felszerelve, azonban a telepítő nem ajánlotta fel a magyar nyelvet. Mert a systemd-ről még jót nem hallottam, azért gondoltam, hogy olyan linuxot próbálnék ki, amelyik felhasználóbarát, de nem azt a betöltőt használja.
A kérdés:
- van olyan telepítőjője amiben van magyar nyelv? (17.01-et láttam, x64-en amit próbáltam, aminél nem volt opció)
-MBR-es vagy GPT-s partíciót hozzak létre, hogyha windowst (win 7 64 bit) is szeretnék mellé telepíteni, melyiket ajánljátok?
Lehetséges utólagosan is OpenRC-re cserélni az indítót?Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest