- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark2
tag
Sziasztok!
2 napja telepítettem (és hagytam frissíteni) Manjaro Cinnamon 20.2-t. Eddig nagyon tetszik, Ubunturól jöttem át.
A problémámat ismét a hangkártya jelenti, akárcsak ubuntun. Míg ott találtam a neten megoldást, hogy a Xonar DG adja a hangot, itt nem tudok állandó megoldást találni.
A gond az, hogy a videokártya HDMI a "0"-s, a Xonar az "1"-es eszköz - és nem tudom megváltoztatni.
Jelenleg minden indítás után terminálból alsamixert indítok, kiválasztom az asus kártyát, beállítom, hogy multi channelben menjen és a front sugárzókat használja - ezután megy a gépen a hang a leállításig. Mit kellene csinálni, hogy ez megoldódjon végleg? 20.01-es ubuntun valami QASmixer segített, a régieken alsamixer - de ott megmaradt a beállítás.Illetve meg lehet oldani, hogy ne a szoftverekben legyen szükséges a hangerő állítgatása, hanem az óra mellett lévő hangerőikon szabályozza a fő hangerőt, mint a régi 14.04-es ubuntun vagy akár a windows-okon? Mert most amíg nullára nem húzom ott a csúszkát, addig folyamatosan a zenelejátszó szoftverben/youtube-on beállított hangerő megy folyamatosan - vagyis vagy néma vagy a szoftverben beállított érték van.
Kerestem a neten, de eddig semmi érdemit nem találtam. Minden segítséget köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- 11" M1 iPad Pro 3. Gen 128 GB Silver - 27% ÁFA - Garancia (0434BE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest