Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

válasz Core2duo6600 #499 üzenetére

Ahogy nézem, Windows esetén is csak bizonyos kártyákkal működik a dolog. Azért kíváncsi volnék rá.

Ez a mythtv is afféle HTPC frontend. Még nem néztem jobban utána, mert nincs most annyi időm. Ahogy nézem, ennek azért nem olyan egyszerű a beállítása.

Valószínű több kártyával működik együtt mint a Wines megoldás, de sokkal körülményesebb is beüzemelni... egyébként működőként nagyon tetszene. :)

Kicsit elindítgattam a beállítását, itt is figyelni kellett a PAL-ra állítás miatt.
    Rádiót nem tudom, tud-e, amit biztosan, az a TV-nézés, időzített felvétel, timeshift, EPG, ahogy nézem teletext, PIP (külön kártyával vagy videofelvétellel), videolejátszás, stb.

Tehát ez is teljes Home Theater PC, különböző skinekkel, teljes képernyős alkalmazás (szintén amolyan "gép a gépben").

Távirányító beállítását még nem néztem, mert az én kártyám érzékelőjének valami érintkezési gondja lehet, soha nem működött rendesen Windowsból sem, illetve nem minden pozícióból. Egyszer ki kell derítenem a baját, valahol az érzékelő környékén van megtörve, remélem, nem az érzékelőn belül. (Azt sem tudom, hogy a diódán kívül van-e benne még valami).

Szóval biztos beállítható távirányító is, az alkalmazás billentyűzetről tökéletesen kezelhető és van grafikus billentyűzete is, tehát már az is elég, ha a távirányítóval bizonyos charactereket ki lehet adni...

Szóval tényleg nem annyira egyszerű, de kíváncsi vagyok rá, úgyhogy kiprobálom egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák