Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Core2duo6600 #499 üzenetére
Ahogy nézem, Windows esetén is csak bizonyos kártyákkal működik a dolog. Azért kíváncsi volnék rá.
Ez a mythtv is afféle HTPC frontend. Még nem néztem jobban utána, mert nincs most annyi időm. Ahogy nézem, ennek azért nem olyan egyszerű a beállítása.
Valószínű több kártyával működik együtt mint a Wines megoldás, de sokkal körülményesebb is beüzemelni... egyébként működőként nagyon tetszene.
Kicsit elindítgattam a beállítását, itt is figyelni kellett a PAL-ra állítás miatt.
Rádiót nem tudom, tud-e, amit biztosan, az a TV-nézés, időzített felvétel, timeshift, EPG, ahogy nézem teletext, PIP (külön kártyával vagy videofelvétellel), videolejátszás, stb.Tehát ez is teljes Home Theater PC, különböző skinekkel, teljes képernyős alkalmazás (szintén amolyan "gép a gépben").
Távirányító beállítását még nem néztem, mert az én kártyám érzékelőjének valami érintkezési gondja lehet, soha nem működött rendesen Windowsból sem, illetve nem minden pozícióból. Egyszer ki kell derítenem a baját, valahol az érzékelő környékén van megtörve, remélem, nem az érzékelőn belül. (Azt sem tudom, hogy a diódán kívül van-e benne még valami).
Szóval biztos beállítható távirányító is, az alkalmazás billentyűzetről tökéletesen kezelhető és van grafikus billentyűzete is, tehát már az is elég, ha a távirányítóval bizonyos charactereket ki lehet adni...
Szóval tényleg nem annyira egyszerű, de kíváncsi vagyok rá, úgyhogy kiprobálom egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Piper3D látványtervező szoftver
- American Truck Simulator és Euro Truck Simulator 2 gyűjtemény
- Office 2021 Professional Plus, Office Pro Plus 2021 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Retro Windows telepítő csomag 13 db lemez szoftver XP Vista Szerver
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest