- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ahogy nézem, Windows esetén is csak bizonyos kártyákkal működik a dolog. Azért kíváncsi volnék rá.
Ez a mythtv is afféle HTPC frontend. Még nem néztem jobban utána, mert nincs most annyi időm. Ahogy nézem, ennek azért nem olyan egyszerű a beállítása.
Valószínű több kártyával működik együtt mint a Wines megoldás, de sokkal körülményesebb is beüzemelni... egyébként működőként nagyon tetszene.

Kicsit elindítgattam a beállítását, itt is figyelni kellett a PAL-ra állítás miatt.
Rádiót nem tudom, tud-e, amit biztosan, az a TV-nézés, időzített felvétel, timeshift, EPG, ahogy nézem teletext, PIP (külön kártyával vagy videofelvétellel), videolejátszás, stb.Tehát ez is teljes Home Theater PC, különböző skinekkel, teljes képernyős alkalmazás (szintén amolyan "gép a gépben").
Távirányító beállítását még nem néztem, mert az én kártyám érzékelőjének valami érintkezési gondja lehet, soha nem működött rendesen Windowsból sem, illetve nem minden pozícióból. Egyszer ki kell derítenem a baját, valahol az érzékelő környékén van megtörve, remélem, nem az érzékelőn belül. (Azt sem tudom, hogy a diódán kívül van-e benne még valami).
Szóval biztos beállítható távirányító is, az alkalmazás billentyűzetről tökéletesen kezelhető és van grafikus billentyűzete is, tehát már az is elég, ha a távirányítóval bizonyos charactereket ki lehet adni...
Szóval tényleg nem annyira egyszerű, de kíváncsi vagyok rá, úgyhogy kiprobálom egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elfelejtettem a film címét
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest