- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Interceptor #1460 üzenetére
Nálam pl. nincs ilyen fájl abban a mappában és nem is kellene ott ilyennek szerepelnie, mert a Sysmain szolgáltatást az svchost futtatja.
Szerintem kártevő elrejtése miatt került éppen oda ez a futtatható állomány. Nyugodtan rakd karanténba
-
AtHoS
nagyúr
válasz
GoodSpeed #1455 üzenetére
A ConnectBox normál vagy modem módban van?
Nálam modem módban ezen a címen http://192.168.100.1/common_page/login.html aktív MBAM 4.2.1 mellett gond nélkül bejön a bejelentkezési felület és be is tudok lépni.
MBAM-ban nincs semmi a kivételek közé rakva
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#31816946 #1451 üzenetére
Ha csak emiatt a blokkolás miatt akarod átvizsgálni a géped, akkor teljesen fölösleges, nem tudott fertőződni pont a blokkolás miatt.
Egyéb igény szerint pedig pl. malwarebytes mellett, adwcleaner, hitman pro, ESET Online Scanner, F-secure Online Scanner
-
AtHoS
nagyúr
Ez a beállítás hogy áll nálad? (kapcsod be, géprestart, kapcsold ki)
Amúgy pedig: Autoruns for Windows v13.94 -al meg tudod nézni honnan is indul, illetve ki is tudod kapcsolni
-
AtHoS
nagyúr
Ez mi a fitty-fütty MBAM Premium verzió mellett?
Hol kell kikapcsolni, hogy ne dobáljon be ilyeneket?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kékes525 #1342 üzenetére
Ha jól rémlik: Beállítások -> Fiók adatai
pirobika
Látod ez jó kérdés. Jó rég találkoztam XP-vel utoljára, de úgy néz ki, hogy működik oldal aljaSoftware requirements
Windows 10 (32/64-bit)
Windows 8.1 (32/64-bit)
Windows 8 (32/64-bit)
Windows 7 (32/64-bit)
Windows Vista (Service Pack 1 or later, 32/64-bit)*
Windows XP (Service Pack 3 or later, 32-bit only)*
Active Internet connection
*The anti-ransomware protection component is only available on Windows 7 or higher -
AtHoS
nagyúr
Malwarebytes 3.6.1.2711 [Download]
Performance/protective capability
Improved detection and remediation
Usability
Removed default monthly Scheduled Scan in Free mode
Updated the installer to allow installation to standalone Business mode when certain conditions are met
Stability/issues fixed
Fixed BSOD involving farflt.sys
Fixed issue with exclusion involving short filenames
Addressed other miscellaneous defects -
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #1271 üzenetére
Mivel ilyen intenzív a topik látogatása, így gondolom már visszaolvastál 3-4 hsz-ást miután be....tél a topikba és meg is találtad a választ kérdésedre
-
AtHoS
nagyúr
Ilyen hibát tud okozni aktív fertőzés is, nem? Vagy sérült letöltés közben a fájl.
Amiből ki lehet indulni, hogy Ismeretlen gyártót ír, pedig nálam pl. jobbklikk tulajdonság részleteknél szépen hozza a malwarebytes-ot. Tanúsítványrendszer gallyra tud menni winben, hogy ilyen hibát dobjon?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Sz_Imre #1214 üzenetére
De be van...akkor azért dobta fel nekem a frísstést...csak tudnám mikor aktiválódott ez a beállítás
Amúgy a telepítőcsomag nevében a consumer jelölést alkalmazzák béta verzióknál is
mert ugye ennél a telepítőcsomagnál éppen ott van a fájlnévben, pedig elvileg ezt a stabil változatokra illene használni szvsz.
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Feldobott a progi egy frissítési értesítést 3.3.0.2173 verzióra, amit engedtem is neki, de gondolom az önvédelmi modulja miatt, amit valamiért nem tudott kikapcsolni nem tudott létrehozni 1-2 könyvtárat és megszakította a telepítést miután már leszedte az előző verziót.
Szerencsére a prgdata mappájában megtaláltam az új telepítőt, mert neten egyelőre nem fellelhető. Remélem egy OS restart után hajlandó lesz felmászni, mert a korábbi verzió telepítője is hasonló hibával elszáll
changelog
Malwarebytes 3.3.0.2173
Performance/protective capability
• Improved remediation in Chrome browser
• Numerous enhanced protection techniques and remediation capabilities
Usability
• Improved notification design for better readability
• Added new quick tour module in Free and Trial versions
• Added informational modules to the bottom of Scan Progress page in Free and Trial versions
• Improved update process to allow more dynamic updating of user interface components
• Other minor user interface improvements
Stability/issues fixed
• Fixed issue where the Malwarebytes tray application showed in ALT+Tab list
• Improved Web Protection compatibility with third-party applications
• Improved driver management
• Added dynamic hooking to Exploit Protection to better manage compatibility with third-party applications
• Fixed issue where certain notifications would not display properly after waking from sleep
• Fixed issue on XP where certain files were not fully uninstalled
• Fixed a crash related to rootkit scanning
• Addressed other miscellaneous user interface improvements and defects -
AtHoS
nagyúr
Kijött egy 1.0.139 összetevő csomag verziójú pakk, amire frissítve újra is indíttatta a w10-et [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #1127 üzenetére
Ez nem új verzió csak az "aktuális" frissítési csomaggal összerakott telepítő.
Telepítés nélkül ugyanazok a verziószámok láthatóak, csak a frissítési csomag 1.0.1983-as. Telepítés után mindössze a frissítési csomag verziója lett "kisebb" -> 1.0.1972, ami egyből frissült .1983-ra
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pirobika #1106 üzenetére
A hivatalos oldalról 3.06 tölthető le. Amit linkeltem 3.1.1.1722 az béta verzió (és ugye ez május 2.-án került fel a fórumba), bár lehet holnap már azt lehet leszedni majd a stabil ágon is, de addig nem tekinthető megjelent-nek, míg hivatalos helyről nincs ilyen infó és ilyet nem láttam tőled linkelve (na meg hivatalos oldalon sincs még erről hír)...szóval egyelőre béta verzió az.
Ráadásul ÉN biztos nem fogok "jöttment" oldalakról töltögetni és ugyanezt javaslom másoknak is...bár remélem nálad rendben működik az írt verzió.
Inkább arról olvastam volna mik a tapasztalatok az új verzióval
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pirobika #1104 üzenetére
Nem néztél be véletlenül valamit?
I'd like to invite you to try out our latest beta version of Malwarebytes -- v. 3.1.1.1722
A linkek, amiket bemásoltál sem tűnnek hivatalos forrásnak, szóval....
-
AtHoS
nagyúr
Triviális megoldás a mappa átnevezése, majd OS restart után az átnevezett mappa törlése, mivel így nem lesz elindítva.
Ha nagyon trükkös a cucc, akkor újraindítást követően visszamásolja magát az eredeti mappába és fut ismételten. ADCleaner-t bepróbálhatod. Egyébként Revo uninstaller is leszedheti...bár, ha nincs a telepített prg-ok listában, akkor talán mégse
-
AtHoS
nagyúr
A ?-re nálam ezt dobja be böngészőbe [link]
Szerk.
A Védelem előzményeinél ezt [link] és ugyanezt a Valós idejű védelemnél kattintva
Szerk2.
Popes
Köszi ott tényleg van verziószámAz összetevőcsomag mit takarhat? Vagy a frissítési csomag mit jelent, ha ugye van összetevőcsomag is?
Frissítési csomag = Protection update package
Azért angol nyelvből jobban értelmezhető
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #962 üzenetére
Ez akkora mélységű hiba, hogy valószínű azért nem tudták javítani, mert alapoktól újra kell írni a kódokat
Ekkora idióta egy társaságot. Mindenkinél jelentkezik ez a probléma náluk meg nem? Vagy szándékosan hagyták így, hogy biztosan tudja a p..szt, hogy már az új verzió van a gépén és el is indult?
-
AtHoS
nagyúr
Van/volt ott még egyéb hiba is. Most pl. a frissítéshez ki akartam lépni belőle, de kb. 3 percig nem reagált a gép semmire, majd bedobott egy UAC kérdést MBAM-ra, ahol engedélyeztem a rendszerszintű hozzáférést neki, de csak nem tűnt el az óra mellől az ikonja, tehát továbbra is futott.
Ekkor nyomtam rajta egy dupla klikket, mire ismét 3 perc hang out a rendszerben mire előjött a kezelőfelület és látom, hogy éppen rendszerellenőrzést végez, de majd 3 órája a frissítés ellenőrzésénél van leakadva (na ezt pl. javították, legalábbis change log-ban ott figyel). Feladatkezelőből kellett kilőnöm és úgy frissíteni, de kért is egy gép restartot
-
AtHoS
nagyúr
Malwarebytes 3.0.5.1299 [link]
Szerk.
Issues fixed
Fixed installer error that displayed 'External exception E06D7363'
Fixed issue where updates would get stuck in 'Checking' state
Fixed slow shutdown issue that could occur in Windows 7 with Malware Protection enabled
Fixed conflict with Kaspersky that would not allow browsers to open properly
Improved upgrade experience when installing over a previous version of the Malwarebytes anti-exploit technology -
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #939 üzenetére
11,5 perc magasságában végzett a pici Atom-os gépen, szóval le a kalappal.
Na de ja...valami lovakat visszafogó csúszkaszerűség simán elférne szerintem is a beállítások között.
Nyomod a D3-at HC-ban, közben beugrik az automata mbam vizsgálat, aztán jön a kapufa (vagy kapuvas kinek hogy tetszik) D3 HC kariddal -
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
W10 x64 + Z97 + i7-4790k 4400MHz + Samu 850 EVO 250GB SSD
5p 06mp, 296 860 elem
Második nekifutás, AV-k kikapcsolva közben
4p 36mp, 297 199 elem
-
AtHoS
nagyúr
Másnál működnek rendesen a Webes kizárások-ba beírt oldalak?
uw.hu-t alapból tiltja az MBAM, így kivételhez beírtam a saját tárhelyes címem, de a legutolsó verzióval mindegy mi van beírva a webes kizárásokhoz, alapból nem elérhetőek MBAM mellett. Ha kikapcsolom a Rosszindulatú webhelyek elleni védelmet, akkor gond nélkül elérhető az oldalak, feltöltött fájlok
-
AtHoS
nagyúr
Nálam a raptr (egyéb iránt éppen kitől, milyen névvel telepíti valaki pl. AMD Gaming Evolved) méregeti a játékok futási idejét.
Szeptember elején váltottam win10-re. 1-2 hete figyeltem fel, hogy a raptr nem tudja figyelni a játékok futását. Pár kört lefutottam, mire rájöttem, hogy ha a rezidensen futó MBAM kártevővédelmét kikapcsolom és ilyenkor rendszergazdai joggal elindítom a raptr-t, akkor onnantól már működik a figyelgetés. Ezt követően vissza lehet kapcsolni MBAM-ban a kártevővédelmet
Betettem kivételek közé a raptr mappáját, de ez nem hozott sajnos javulást
-
AtHoS
nagyúr
JRT-t beépítik az MBAM-ba [link]
Úgy tűnik ez a JRT nagyon hatékony a maga területén, szóval igencsak fejlődni fog az MBAM
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trance89 #545 üzenetére
Örülök, hogy így vélekedsz az OSS + MBAM párosról.
Nálam OSS mellett MABM 1-2 program indítását erősen megfogja. Először nem tudtam mire vélni, miért indulnak "nehezebben" egyes programok, míg rájöttem, hogy engedélyeztem MBAM valós idejű futását és ezt követően tapasztaltam a lassú indulásokat. Természetesen kivételek közé téve a kérdéses programok MBAM-ban megoldódni látszik a probléma.
-
AtHoS
nagyúr
Ezen mit kritizáltak?
Alig kerül előtérbe. Valami hiányzik róla esetleg?
Szerk
HZoli87 #530
Annyira azért nem érdekel, csak furcsállom, hogy a szinte sosem látott felületet kritizálják
Most hallottam arról először, hogy új kinézetet kap.Sok programot úgy próbálják eladni új fejlesztésnek, hogy kap egy új dizájnt meg esetleg egy új funkciót oszt sanyi..
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #489 üzenetére
Azigen...új verzió a TV vagy csak az új MBAM ugrik rá?
Nem észleltél programoknál indulás lassulást az új MBAM-mal? (realtime védelem aktiválva)
Nálam 1-2 progi indulási ideje jelentősen megnőtt az új verzió óta (pl. linkman 2-3 secről 8-9 secre)
Van még 1-2, de azoknál nem ekkora jelentőségű a változás. Linkman-t beraktam kivételekhez, így most újra megfelelő sebességgel indul. -
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #477 üzenetére
Egy könyvjelzőkezelő programot kezdtem el használni (linkman), aminek van böngésző kiterjesztése a linkek gyors programba való mentéséhez.
Az MBAM új béta verziója óta linkek hozzáadásakor vagy a kérdéses program beállításainak megnyitásakor az MBAM 25% környékére terheli a processzort, a linkátadás vagy a beállítási panel megnyitása 7-8 másodpercet vesz igénybe és win8.1 alatt SSD-vel a háttérben olyan vizuális jelenség játszódik le közben, mint mikor elfogy a memória és a swap fájlba/ból kezd el írni olvasni (lassan dobja be az ablakot, majd darabosan pakolja ki annak tartalmát, a szövegmezőket, gombokat, stb...)
Ha kikapcsolom az MBAM - Malware Protection részét a jobbklikkes menüből, akkor felgyorsulnak a műveletek a szokásos szintre.
Beállításokban tettem egy pipát a Reduce priority of scans to improve multitasking elé, de ha kiveszem sem változik semmi
-
AtHoS
nagyúr
Csak jeleztem, hogy aki felrakta a consumer-t, annak nem kell letölteni és telepíteni. Én mondjuk ezt nem tudtam
, így letöltöttem, de a telepítés már elmaradt mikor kiderült, hogy nem csak a méretük azonos, hanem byte-ra meg is egyezik a két telepítőcsomag
Szerk.:
Viszont, ha már úgyis írtam jelzem, hogy ez a verzió már nem kékhalálozik keresés közben, ha Softperfect Ramdisk által létrehozott ramdrive-ra van irányítva a win TMP és TEMP mappája
-
AtHoS
nagyúr
válasz
trance89 #367 üzenetére
Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Sebességen kívül nincs komolyabb értelme. Megértem, ha neked nincs rá szükséged. Viszont ilyenformán SSD-nek sincs értelme
Van elég memóm, szóval elfér, ráadásul gyorsabb is jelentősen bármelyik SSD-nél. Talán ez a második problémám a memdisk-el kapcsolatosan, tehát nem beszélhetek eget verő probléma hegyekről, így memdisk marad mbam-ot pedig nem használom keresésre, míg nem javul a helyzet.
-
AtHoS
nagyúr
Közben megtaláltam a probléma okát:
Softperfect RAM Disk progival készítettem egy 2 GB méretű ramdrive-ot, melyre átirányítottam a win TEMP és TMP mappáit. Ha ezeket a mappákat winyóra irányítom, akkor rendben lefut a keresés és nem reset-el a gép.
A support megkapta ezt az infót, így remélem megoldást találnak az okára.
Az 1004-es verzió is hozza a problémát
-
AtHoS
nagyúr
Felvettem a kapcsolatot a supporttal a problémám miatt: [link] (bár a telepítési problémát nem említettem, mivel azt sikerült orvosolnom)
Első körben kértek egy e-mail-ben küldött FRST64.exe program által elkészített rendszer log-ot, mely programot rendszerjavítási módban indított win8 parancssorából kellett indítanom.
Mivel a log alapján a rendszerem nem fertőzött és nem találtak különösebb problémát sem, így megkértek, hogy egy Windows Repair Tool programmal ellenőriztessem a rendszert, majd az ellenőrzések és esetlegesen talált hibák javítását követően indítsam el a program rendszerjavítását. Ez szépen le is futott "javítgatott/felújított" dolgokat a rendszerben (egyébként nem talált hibát sem a check disk sem az sfc ellenőrzés közben)
Újraindítást követően ismét megpróbáltam futtatni egy gyorskeresést a v2-es mbam-mal, de a heurisztikus ellenőrzés futása közben ismét reset-re vágta a gépet.
Ezt megírtam nekik, most pedig ismét várakozó állásponton vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest