- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ezen mit kritizáltak?
Abban teljesen igazad van, hogy ez egy alapvetően háttérben futó program, amelyet a funkciójáért tart az ember, nem a kinézetéért. Ettől függetlenül a főablak egy UX katasztrófa (ha kéred, részletezem, de hosszú lesz). Azt nem mondom, hogy ilyen, amikor egy fejlesztő egyben a designer is, mert látszik, hogy ebbe a felületbe nem kevés időt beleöltek, csak minek ...Engem egy dolog zavar rendkívüli módon a mostani felületen, és ez nem a design: egy program, aminek a használatáért fizettem (MBAM Premium), ne reklámozzon nekem egy másik terméket (Secure Backup) a főoldalon kikapcsolhatatlan módon.
Arról nincsen esetleg hír, hogy a korábbi fórumos ígéretüknek megfelelően az MBAE funkcionalitása bekerül az MBAM-ba is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Subaru topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Óvodások homokozója
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest