- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nagy mozgás nincs a topic-ban így jelzem, hogy a gyerek ( 9éves) kapta meg az XR21-et. Nagyon szereti, és szerintem nincs is jobb választás egy gyerek kezébe mint egy strapabíró telefon. Én hosszas próbálgatás után, találtam magamnak egy "kecsesebb-modernebb" készüléket ami Nokia szintű társalgást tud lehetővé tenni hívásközben.
Ha esetleg valaki váltani szeretne egyszer, de nem szeretne lejjebb adni a hívásminőségből és a hangszóró hangerejéből akkor a Honor 200 Pro-t tudom ajánlani.Mindenkinek további jó használatot kívánok az XR21-hez.
-
Nem, valahogy nem áll rá a szemem.. Ezért mondtam, hogy nem is észlelem
Annyit látok kijelzők között, hogy most van nálam egy Asus Rog Phone 5 is, annak szebb a kijelzője és ennyi. A színek meg a felbontás ennyit észlelek.
Ezt még a Nokia XR21 elpőtt vettem 3 órával, ugyanis az XR20 után gondoltam veszek egy gamer telefont milyen jó lesz! Nagyon bitang telefon, jó is a kijelző az ereje a kamera nem rossz, design nagyon jó, temérdek állítási lehetőség, úgy testreszabod ahogy akarod. Grátiszban még tudja is gyárilag a hívásrögzítést mindenféle pittyogás nélkül. Egyetlen dolgot nem lehet vele abszolút az pedig a telefonálás ami alapfunkciója
5g felejtős 2 percenként dobja a hálózatot 4g-t nem dobja el de a hangminőség az kb 3310 szint tehát borzasztó. Tényleg ahogy hívást indítasz visszarepülsz azonnal 2002-be....Ez pedig rengeteg mai telefonnál így van...3 órát használtam az Asus-t és már mentem is az easyboxba átvenni a Nokiát inkább.
Mindig próbálkoztam az XR20 mellett is, utóbbi 2 hónapban volt Oneplus 8T, Oneplus 11, Galaxy Z Fold 4, most ez a Asus és a Nokia röhögve jobb minőséget produkál ha a hívásminőségről van szó. Nem tudom, hogy a dupla mikrofon vagy minek köszönhető mert mindegyik telefonban van már volte, hd hang hívás stb... Annyira megszoktam a Nokia minőséget, hogy telten, erőteljesen, tisztán, hangosan hallom a másik felet mintha mellettem ülne, hogy nem nagyon tudok más telefont venni magamnak mert napi 3-4 órát telefonálok és ez nekem mindennél fontosabb. Egy példa ami ilyen minőségben tud hívást az az Iphone....Haverom 15 pro max, feleségem sima 15 na ezek is Nokia minőségben és hangerőben is ott vannak... Mivel a kocsim gyári kihangosítója k@k@ ezért nem mindegy, hogy mikor a gps tartóban van a Nokia vagy akár az Iphone a saját kihangosítója is elég hangerőben mindenben, nem kell ablakokat felhúzni, hogy halljam a másikat, illetve senki nem kérdez vissza mint ez említett "csúcstelóknál", hogy haló itt vagy, hú sz@rul hallak, kimaradt a mondat eleje mit mondtál, akadozik nem értem... na ilyen fasza kis beszélgetéseket lehet bonyolítani....és , hogy embereket mennyire nem érdekel egyébként ez vagy nem is gondolják, hogy lehet más is a beszélgetés minősége?? Beletörődnek, hogy ez ilyen és ennyi... Mindenkinek ki kéne 1x próbálni egy Nokiát beszélgetni 5 percet minden körülmény között, autóban, utcán, zajban stb....Lehet megugrana az eladás...Na ezért van Nokiám. -
-
vanye
senior tag
Nos, az a helyzet, hogy én meg az XR21 beérkezte után berendeltem egy XR20-at, mert ugyan a notebookcheck szerint az újabb modellnek vmi 50 ezer Hz-es PWM-es kijelzője van, az én szememnek ez még így is diszkomfortos volt.(Sajnos érzékeny vagyok erre.) Átfogóan emiatt aztán nem is teszteltem a mobilt. A húszassal azonban semmi gond, annak a megjelenítője szerencsére villódzásmentes, és a teljesítménye sem tűnik visszalépésnek, szóval a végén jól jöttem ki a dologból. -
vanye
senior tag
Nincs, a MA nem tesztelte (még), de sanszos, hogy már nem is fogja, lévén nem mostanában jelent meg az XR21. Én a napokban rendeltem be egyet magamnak, Pine Green színben, aztán ha már nálam lesz egy ideje, akkor sztem megejtek itt róla egy flekket, hogy mégis milyen a cucc.
-
Rendelkezik itt valaki ilyen telefonnal ? Vagy van más topicja?
-
Emericus Max
tag
A Lumia 930-ast imádtam
Minőségérzetre az egyik legjobb telefonom volt, a kamerája mai szemmel nézve is jó képeket csinált mindenféle állítgatás nélkül, a windows phone 8 pedig egy egyszerű és használható rendszer volt, nagy kár hogy a Microsoft nem tudta az app fejlesztőket rávenni, hogy fejlesszenek erre a platformra. Aztán a windows phone 10 update már tönkrevágta az élményt lévén egy bug halmaz. Emlékszem vissza is állítottam a win8-at.
Szóval nagy kár, a win phone oprendszer volt olyan jó mint a droid meg az ios és jobban lehetett volna a PCs windows gépekkel is fejleszteni a kooperációt.
Nagy ziccerek maradtak ki ott, pedig a telók és a Microsoft háttér adott lett volna... -
kzcs
tag
Európai gyártás aham, Mikro-Kína Köztársaságból. (volt Mo). Philipinók által összeszerelve, mongolok által letörölve és csomagolva. Mi ebben a magyar???
-
Usgyi
aktív tag
Szerintem sokkal többet amúgy sem fognak eladni belőle
-
foglaltvagy
kezdő
Az én tippem!
Intretech Kapuvár!
-
adamklark
senior tag
máris április lenne?
-
-
Ezt is hazánkban gyártották (930), in memoriam NOKIA Lumia
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Hát, lehet jön olyan vendégmunkás, aki otthon is ezt gyártotta, így betanítani sem kell...
-
Fancy-boy
addikt
válasz
A Molyember #22 üzenetére
Ennek minden bizonnyal az az oka, hogy nálunk továbbra sincsen hivatalos Nokia Shop, amin keresztül rendelni lehetne a gyártótól.
De persze valóban kissé mókás a helyzet.Aki nagyon szeretne egyet... például Németországból beszerezhető: [link]
-
A Molyember
tag
Csak nekem szurja a szemem, hogy pont nalunk nem tettek elerhetove a Limited Editiont?
Meg a VB-n is alapbol reszt vehet a rendezo orszag csapata.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
elmepocok #18 üzenetére
Állítólag nem ez az oka.
"Valójában az egyik fő ok, amiért a HMD Global közelebb hozza a gyártást az otthonához, a vállalatok biztonsági követelményei, amelyeknek ügyfeleiként megfelel."
"A HMD Global egyértelművé tette, hogy ez az egész arról szól, hogy egy nagyon specifikus ügyfélkör által támasztott igényeket elégítse ki, ahol a szuverenitás és a lokalizáció a legfontosabb." -
joey04
titán
pont nálunk?
mi már csak papíron vagyunk európa.
-
elmepocok
tag
Ezek szerint versenyképesek vagyunk ázsiai összeszerelő üzemekkel.
-
pusszycat
nagyúr
Amúgy is limitált számban fogy a Nokia, hol itt a szenzáció?
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
Tévedés.
Mint mondtam, a hátlapon és a dobozon is megtalálható a Made In Hungary felirat.
Adjak nagyítót?
Tessék a hátlapról közeli kép: -
pusszycat
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
Helyes mindkét változatban, a Made in Europe, ebben benne vannak az eu tagországok. Én mondjuk nem szeretem, mert nem tudom kit kell szidni ha bekrepál.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fancy-boy #10 üzenetére
A dobozon: Made in Hungary
A készüléken: Made in EuropeMég szerencse, hogy ilyen konzekvensek a gyártási hely meghatározását illetőleg.
Mondjuk éppen fordítva lenne logikus. A dobozon az lenne, hogy 'Made in Europe' és ahogy csomagolom ki és jutok egyre közelebb a készülékhez, jutok közelebb a meghatározásban is a gyártási helyhez, hogy 'Made in Hungary'. Az akkumulátorra már csak annyit kellene nyomtatni, hogy 'Made in Komarom'. -
Ez az 50 db egy két méteres asztalon is megépülhet. Be sem indítanak ezért egy gyártósort. Mondjuk a dekort nem vitték túlzásba..... Fantáziátlanok, akár a tervezőjük.
Az adatbiztonságot meg hagyjuk... -
Fancy-boy
addikt
A dobozon és a hátlapon Made In Hungary felirattal, mint egykor a Nokia aranykorában:
-
blade zte
őstag
A Gigasetről itt nem is hallottak? Az már egy ideje EU-ban gyártja az újabb telóit.
-
Fritz Teufel
addikt
"Az adatokat biztonságos, európai szervereken tárolják..." ezen jót röhögtem, köszi!
-
Postas99
senior tag
Wáóóóóóóó
Összerkatam a lényeget:
"kapható az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztriában, Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban, Olaszországban és Finnországban
noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50."Tehát akkora eladásokkal nem is számolnak ha ezekben az országokban a teljes limitált szériát (50 db) fogják értékesíteni.
Tényleg kellett ezt??? -
Luser2000
addikt
Magyarországon, de hol? Milyen üzemben?
-
pusszycat
nagyúr
Gondolom kormány közeli, biztonságot igénylő, helyekre készülnek.
(A dobozát is hasznosan fogják elkoptatni.)
-
Valami ékszerész csinálja ezt, vagy a BMW karosszéria üzemben ütik össze? Esetleg sufnituning?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon gyártott XR21 ráadásul exkluzív színvariációban is elérhető lesz, noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50.
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest