- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vanye
senior tag
Nos, az a helyzet, hogy én meg az XR21 beérkezte után berendeltem egy XR20-at, mert ugyan a notebookcheck szerint az újabb modellnek vmi 50 ezer Hz-es PWM-es kijelzője van, az én szememnek ez még így is diszkomfortos volt.(Sajnos érzékeny vagyok erre.) Átfogóan emiatt aztán nem is teszteltem a mobilt. A húszassal azonban semmi gond, annak a megjelenítője szerencsére villódzásmentes, és a teljesítménye sem tűnik visszalépésnek, szóval a végén jól jöttem ki a dologból. -
vanye
senior tag
Nincs, a MA nem tesztelte (még), de sanszos, hogy már nem is fogja, lévén nem mostanában jelent meg az XR21. Én a napokban rendeltem be egyet magamnak, Pine Green színben, aztán ha már nálam lesz egy ideje, akkor sztem megejtek itt róla egy flekket, hogy mégis milyen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az itthon gyártott XR21 ráadásul exkluzív színvariációban is elérhető lesz, noha a darabszám ezúttal tényleg limitált, mindössze 50.
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest