- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
Sziasztok
Valaki ki tudná nyerni ebből a nyelvi fájlokat??
[link] -
válasz
Trk.Adam87 #7598 üzenetére
Régebben mintha keeperv85 válaszolt volna erre valakinek , és úgy emlékszem hogy sehogy.
-
Trk.Adam87
aktív tag
obb fájlok tartalmát hogyan lehet úgy módosítani, hogy az alkalmazás működőképes maradjon?
-
VKelly
friss újonc
-
-
Van valakinek egy friss framework-res.apk, vagy 9.1/9.2/ vagy 10-es droidból?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van olyan oldal ahol össze van szedve az összes magyarithato illetve alapból magyarul is megjeleno android játék? Mármint csak címekre gondolok.
-
hzx0
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék. Utf-8 kódolási problémám van. Notepad++ használok, és WinMerge. Már elég sok mindent lefordítódtam Hal9k autófejegységre készült 8as Androidra. Most csinált egy 9es frissítést. Ismét segitenék a fordításba. Meg is csináltam pár app fordítását. Viszont mindig figyelmeztet a srác hogy nem jó a kódolás. Pedig az eredeti filet változtatom. Notepad++ al megcsináltam az újra kodolást Utf8- BOM nélküli. De ismét figyelmeztettet hogy nem jó a kódolás. Egyszerűen nem tudom mit rontok el. Ezt küldte hogy így néz ki mielőtt javítaná.
Valaki rá tudná nézni. Strings -
Indiant
addikt
válasz
Meggyi001 #7577 üzenetére
Van egy pont ilyen programom. (az alapja sztem ua.)
A programon belül van egy másik program.(plugin) (átnevezve jar-nak)
A programot fordítottam.
Mindkettő építése ok.
A külső rendben települ is, de amint indítanám (indítaná a plugint) hibát dob. FC
Miképp nézhetném meg ,hogy mi baja? (terminálon?)
ui.: külön a plugin települ és indul. (részlegesen működik is, de a másikból is kellene neki) -
Megnézné ezt nekem valaki? Nem tudom vissza csomagolni: [link] Az előtte 2-vel való verziót igen, de a két legújabbat nem.
-
Hátha használ valaki ilyen gagyi 5-15 dolláros kínai "okos" karkötőt, amihez ez kell: Yoho Sports
Letöltés: [link] Vannak benne hibák, gyorsan összecsaptam egy kislánynak.
Az óra meg ilyen, 5 dodo az egész: [link]
-
htom127
aktív tag
Sziasztok
Elérhető még az "Ebay magyarul" alkalmazás? Szunyi777 blogjában nem találtam letöltőlinket. -
Lasy
veterán
Tudom nem teljesen ide tartozik, de hátha valaki tudja a megoldást rá.
A feladat:
Jönnek felugró reklámok. Amik nagyon idegesítőek most már. Ugyanis minden új appot letoroltem, de ez még mindig jön.
Tehát egy Update után lehet benne reklám. De hogyan tudom meg, hogy melyik alkalmazás csinálhatja ezt? -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Van ötletetek, hogy egy app, amiben van fordítás mégis miért beszél angolul egy magyar nyelvű telefonban?
Szerintem a régió lehet gond. -
Sziasztok, Townshiphez a windowsoshoz van magyaritás?
-
Indiant
addikt
Átültettem a fordítást az új verióra:
[Odin3_v3.13.3HUN] -
hzx0
aktív tag
Sziasztok!
Androidos fejegység extra beállításainak Magyarosításába tudna esetleg valaki segíteni? Sajnos nekem nem túl erős az Angolom. Elöre is köszönöm ha valaki ránézne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mobil flották
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest