Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy nyomógombra váltson layert.
Lehet 1 vagy 2 gombos is, amelyik az egyszerűbb.
Pl. ha lenyomom az egyiket akkor a layer 1 látszódik a 2 nem, ha a másik gombot nyomom meg akkor a layer 2 és az 1 nem.Köszi
-
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1381 üzenetére
Igen, én is így tudtam, de valamiért mégis is fehér háttérrel rakta be.
Még az adobe illustrator fájljait mondták, de nem tudom fel fogja-e ismerni, bár illene, ha már adobe-adobe.
Amúgy sehova sem haladok az akvárium projekttel, sajnos ez sokkal nehezebb így nulláról, mint gondoltam.
-
Telda
addikt
Milyen formátumú képet kellene importálnom, hogy a fehér háttere áttesző legyen.
Vagy ha mindenképpen megmarad a fehér háttér, akkor ezt hogy tudom eltüntetni a flash-ben? -
Telda
addikt
válasz
jhos910 #1374 üzenetére
Köszönöm a gyors segitséget!
Igazából annyi is elég, hogy csak a háttér változik, pl. ha megnyomom a gombot sötét a háttér ha újra akkor meg világos, a halakat nem akarom újra rajzolni. De most hogy ez eszembe jutott, lehet már így én is meg tudom csinálni.
Igazából az a bajom, hogy korábban sosem csináltam ilyet és olyat várnak el 2 hét múlva, amit meg sem tanítottak, mert átrakták az órát januárra... -
Telda
addikt
Hali!
Kérnék egy kis segitséget.
Házi feladatnak csinálnom kellene egy akváriumot.
A mozgó halakat és a növényeket meg tudom oldani, viszont kellene bele tenni, egy vagy két gombbal kapcsolható világítást is. Viszont erről még csak elképzelésem sincs.
Olyan jól van leszervezve az egész, hogy dec 15. a leadási határiső, de a konzultáció meg jan. 4-én lesz, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest